Ο τεχνικός της Καλαμάτας μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League, αλλά και για την εικόνα και τους στόχους της Καλαμάτας.
Μεταξύ άλλων, ανέφερε:
Για την Εθνική:
«Το παιχνίδι με τη Σερβία στράβωσε από την αρχή πολύ γρήγορα, με το γκολ που δεχθήκαμε, και για τον λόγο αυτό οι Σέρβοι μπήκαν από νωρίς σε αμυντική στάση για να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Ήταν ένας επιθετικός μονόλογος απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, δεν πρέπει να ξεγελιόμαστε. Βλέπουμε την πιο ποιοτική Εθνική που θυμάμαι εγώ».
Για την αναμέτρηση με τη Γερμανία:
«Το ταλέντο και η ποιότητα που έχει η Ελλάδα επιτάσσουν να διατηρήσουμε μία επιθετική εικόνα, ωστόσο αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Θα φανούν κενά στην αμυντική μας λειτουργία, αναγκαστικά, απέναντι σε μία τέτοια ομάδα. Θα πρέπει να προσεγγίσουμε θετικά το παιχνίδι, αλλά με πάρα πολύ προσοχή».
Για την εικόνα της Καλαμάτας:
«Προσπαθήσαμε από την αρχή να περάσουμε το δικό μας μοντέλο παιχνιδιού, με σκοπό να δημιουργούμε φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, όχι όμως αφήνοντας κενά στην αμυντική μας γραμμή. Η απειρία μας και το γεγονός ότι παίζουμε μακριά από το γήπεδό μας, αλλά και τα πολλά ταξίδια, δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε αυτό που ίσως να αξίζαμε. Αυτό συνέβη στο παιχνίδι με τον Βόλο, το οποίο δεν ήταν το καλύτερό μας μέχρι στιγμής, και πλέον κοιτάμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Εάν μπορείς να επιτεθείς σωστά σε αυτό το πρωτάθλημα, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά πράγματα».