MENU

Όπως αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος, Νιλ Σόλα οι «πράσινοι» βρίσκονται σε συνεχής διαπραγματεύσεις με την Τζιρόνα για την απόκτηση του Ουναΐ, με την ισπανική ομάδα να απορρίπτει τις προτάσεις.

«Η Τζιρόνα δεν αποδέχεται τις χαμηλές προτάσεις του Παναθηναϊκού. Η μεταγραφική περίοδος στην Ισπανία θα κλείσει με τον Ουναΐ να παραμένει στα ερυθρόλευκα. Στην Ελλάδα, όμως, η αγορά δεν έχει κλείσει ακόμη και μπορεί να υπάρξει νέα επίθεση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νιλ Σόλα.

Οι Ισπανοί πάντως δεν κλείνουν οριστικά την υπόθεση, αναφέροντας ότι ο Παναθηναϊκός ασκεί έντονες πιέσεις για την επίτευξη συμφωνίας, δεδομένης και της επιθυμίας του Μαροκινού χαφ να αποχωρήσει από την Τζιρόνα.

Aπό την πλευρά του ο Ισπανός δημοσιογράφος, Ιβάν Κιρός, αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός πρόσφερε 2 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του Ουναΐ και υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 13 εκατ. ευρώ, με την Τζιρόνα να ζητάει ένα πακέτο κοντά στα 20 εκατ. ευρώ.

«Η Τζιρόνα θέλει 20 εκατ για Ουναΐ και δεν δέχεται τις χαμηλότερες προτάσεις του Παναθηναϊκού»