MENU

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο Δικέφαλος ήρθε σε συμφωνία με την Κράσνονταρ για τον δανεισμό του 27χρονου στόπερ Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη προς τα τέλη της εβδομάδας και μετά τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στη Φάκελ Βόρονεζ.

Την ίδια ώρα, ο ρωσικός σύλλογος κινήθηκε για την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού, με τον Ουρουγουανό Μάιζον Ροντρίγκες να ετοιμάζει... βαλίτσες για το Κράσνονταρ.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει ο δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο, « η Ουνιόν ντε Σάντα Φε κατέληξε σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Μαιζόν Ροντρίγκεζ στην Κρασνοντάρ της Ρωσίας. Ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει στη Ρωσία τις επόμενες ώρες για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Κράσνονταρ, ολοκληρώνοντας έτσι τις τελευταίες λεπτομέρειες της ένταξής του».

Μένει πλέον να «σφραγίσει» η μέρα άφιξης του Ντιέγκο Κόστα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: «Βρήκε τον αντικαταστάτη του Κόστα η Κράσνονταρ», σύμφωνα με τον Μέρλο