MENU

Με «μαέστρο» τον Ίσι Παλαθόν, οι Μαδριλένοι πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα και σκορ 1-2. Στο 15', έκλεψε αρχικά και στη συνέχεια προσπάθησε να σουτάρει προς την εστία, όμως ο Αλεμάο έβαλε την προβολή και νίκησε από κοντά τον Κοτσούκ για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 21' με ωραία εκτέλεση του Μάριους από το ύψος του πέναλτι, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν απομάκρυναν με ασφάλεια το φάουλ του Γιουκσέλ και έπειτα το νέο γέμισμα του Μακουμπού, με τον Χόλσε να «στρώνει» για το 1-1.

Η ομάδα του Τόρστεν Φινκ είχε την πρωτοβουλία και καλές στιγμές στα «καρέ» του Μπατάλια, ενώ οι παίκτες του Ινίγο Πέρεθ καραδοκούσαν στις αντεπιθέσεις. Στο 40' ο Παλαθόν είδε την κίνηση του Άλβαρο Γκαρσία και με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-2. 

Η τακτική προσήλωση δεν άλλαξε εκατέρωθεν και το δεύτερο μέρος ήταν πιο «κλειστό». Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 79' χάρη στη «ζωγραφιά» του Αλεμάο, ο οποίος απέφυγε τους Γιουκσέλ και Βαν Ντρόνγκελεν με... ρουλέτα και εκτέλεσε στη γωνία με δεξί σουτ!  

Σαμσουνσπόρ - Ράγιο Βαγεκάνο 1-3