Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού, δεν θα μπορούσε να χάσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ρόμα, δίνοντας το παρών στο ΟΑΚΑ με τον Μακέντα να έχει και τετ α τετ μετά το τέλος του αγώνα.
Η ιστοσελίδα «LaRoma», που ασχολείται με το ρεπορτάζ των Ρωμαίων, ανάρτησε φωτογραφία από το... πηγαδάκι που έστησε ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Σιμόνε Φαρέλι και τον πορτιέρε, Πιερλουίτζι Γκολίνι.
Με τον Φαρέλι ο Μακέντα υπήρξε συμπαίκτης στην Νοβάρα, ενώ με τον Γκολίνι γνωρίζονται από πολύ παλιά, αφού και οι δύο αγωνίζονταν μαζί στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
📍 Presente allo stadio anche Macheda (ora all'Asteras Aktor in A greca), che a fine partita si è intrattenuto con l'ex compagno al Novar, Farelli (preparatore portieri giallorosso) e Gollini (entrambi hanno militato nello United)#PanathinaikosRoma #asroma 🟡🟠🔴 pic.twitter.com/gYf4Fy6FPS
— laroma24.it (@LAROMA24) January 29, 2026