Μπορεί στον πάγκο της να μην βρισκόταν ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο, αλλά ο Άλμπερτ Θελάδες, όμως η μαχητική ψυχή ήταν εκεί. Η Πάφος κοίταξε στα μάτια την Τσέλσι για για 78 λεπτά κρατούσε σφιχτά το 0-0.
Μάλιστα στα μέσα του ημιχρόνου θα μπορούσε να έχει και κάτι περισσότερο. Το σουτ του Ζάζα κόντραρε στο χέρι του Ρις Τζέιμς και κατέληξε στο δοκάρι. Ο διαιτητής και το VAR έκριναν ότι το χέρι αυτό δεν συνιστούσε παράβαση για πέναλτι και η Τσέλσι την γλίτωσε φτηνά.
Αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία τελική της φάση τουλάχιστον μέχρι το 90ό λεπτό. Όσο περνούσε η ώρα, η Τσέλσι έσφιγγε τον κλοιό αφού μπορούσε να φέρει από τον πάγκο παίκτες όπως ο Εστεβάο, ο Ζοάο Πέδρο και ο Γκίτενς.
Τελικά, το... κακό έγινε από στατική φάση και όχι σε open play. Οι Λονδρέζοι έπαιξαν βόλεϊ με κεφαλιές (υπάρχει υποψία φάουλ του Μπαντιασίλ στον Σούνιτς) και ο Καϊσέδο που ήρθε από πίσω έκανε με το κεφάλι το 1-0.
Κάπως έτσι, η Τσέλσι τρύπωσε στην πρώτη οκτάδα, όμως η Πάφος δεν έχει χάσει τις ελπίδες της. Με νίκη επί της αποκλεισμένης Σλάβια Πράγας φτάνει τους 9 βαθμούς και ελπίζει σε ένα μπαράζ θετικών ισοβαθμιών για να κάνει ένα ακόμα θαύμα και να προκριθεί στα πλέι-οφ.