MENU

Ο Γάλλος σημείωσε και τα δύο γκολ των Μαδριλένων στον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ το Σάββατο και έδωσε τη νίκη στην κάψα του.

Εκτός αυτού όμως, το δεύτερο τέρμα που πέτυχε ο Μπαπέ, πέραν του ότι χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του, ήταν και ένα γκολ ορόσημο.

Για την ακρίβεια ήταν το 20ο γκολ του στη La Liga στην πρώτη του σεζόν στην «Βασίλισσα» και ανέβασε τον συνολικό του απολογισμό σε όλες τις διοργανώσεις σε 31.

Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να ξεπεράσει τον θρυλικό Ρονάλντο, ο οποίος στην πρώτη του σεζόν με την Ρεάλ το 2002-03, είχε σημειώσει 30 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Μπαπέ άφησε την Παρί Σεν Ζερμέν για τους Μαδριλένους το περασμένο καλοκαίρι και αρχικά είχε δεχτεί έντονη κριτική για τις εμφανίσεις του, αφού άπαντες είχαν θέσει πολύ υψηλά τον πήχη.

Ο ίδιος άφησε αλλά έβαλε μπροστά τις μηχανές και το να περάσεις σε γκολ το «Φαινόμενο» είναι σίγουρα ένα μεγάλο κατόρθωμα και ειδικά όταν συνδυάζεται με νίκη και κατάληψη της ομάδας σου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ είναι με 33 τέρματα στη δεύτερη θέση, με τον Μπαπέ καλώς εχόντων των πραγμάτων να έχει μπροστά του αρκετά παιχνίδια για να τους ξεπεράσει.

Οπότε ο Γάλλος επιθετικός μπορεί από αυτή την στιγμή να βάλει ως στόχο να σπάσει και το ρεκόρ που κατέχει ο Ιβάν Ζαμοράνο, ο οποίος σημείωσε 37 γκολ στην παρθενική του σεζόν στην Μαδρίτη το 1992-93 και είναι στην πρώτη θέση.

Ξεπέρασε τον Ρονάλντο ο Μπαπέ και κυνηγά Κριστιάνο, Φαν Νίστελροϊ και Ζαμοράνο