ΚΟΤΑΡΣΚΙ 6: Ξεκίνησε το παιχνίδι με μία εντυπωσιακή επέμβαση στην κεφαλιά του Κωστούλα. Στα γκολ που δέχτηκε από τον Ολυμπιακό δεν έφερε καμία ευθύνη.
ΟΤΟ 8: Με κεκτημένη ταχύτητα από τον Όλντ Τράφορντ ο Ισπανός μπακ ήταν αν όχι ο καλύτερος από τους καλύτερους του ΠΑΟΚ έχοντας να αντιμετωπίσει τον εξαιρετικά επικύνδινο και ταχυδυναμικό Ζέλσον. Με εξαίρεση την πρώτη φάση του γκολ του Κωστούλα που και πάλι δεν φέρει ευθύνη, απλώς η σέντρα έγινε από την πλευρά του τα πήγε περίφημα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Από το 75' και έπειτα ήταν φανερή η κόπωσή του από την υπερπροσπάθεια.
ΜΠΑΜΠΑ 6: Ένα κακό πρώτο μέρος με πολλά λάθη, κακές αντιδράσεις. Ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρον, πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες πέτυχε και το γκολ με το κακό του πόδι και γενικώς τον ένιωσε πολύ περισσότερο η άμυνα του Ολυμπιακού.
ΚΟΛΕΪ 6: Με εξαίρεση το λάθος στην φάση του δεύτερου γκολ - φέρει κι αυτός ευθύνη - δεν εκτέθηκε. Έδωσε πολλές μάχες με τον Ελ Καμπί κερδίζοντας τις περισσότερες. Δεν ήταν αρνητικός.
ΛΟΒΡΕΝ 5: Με αρκετά λάθη με πιο μεγάλο την αργή αντίδρασή του και τον κακό υπολογισμό στη φάση του δεύτερου γκολ. Γενικώς δεν πατούσε καλά, αν και υπήρξαν φάσεις που είχε δυναμικές και έγκυρες παρεμβάσεις.
ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ 4: Λίγα πράγματα για ένα ακόμα παιχνίδι. Αργές αντιδράσεις, καμία βοήθεια επιθετικά δικαίως αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Λουτσέσκου.
ΟΖΝΤΟΕΦ 6: Έτρεξε πολύ, είχε διάθεση και πήρε πρωτοβουλίες. Η διάθεσή του και η βιασύνη του πολλές φορές τον οδήγησαν σε εύκολα λάθη. Έγινε αλλαγή κυρίως λόγω κόπωσης.
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ 5: Ξεκίνησε ως αριστερός εξτρέμ. Με την αποχώρηση του Ντεσπόντοφ έπαιξε στη φυσική του θέση που είναι στα δεξιά. Προσπάθησε να βοηθήσει τον Ότο στο μαρκάρισμα του Ζέλσον, αυτό του έφαγε πολλή από την επιθετική του ενέργεια. Το λάθος γύρισμά του στη φάση του 1-3 ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα, ενώ από τα δικιά του σέντρα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Τζολάκη από το πόδι του Κάρμο.
ΝΤΕΣΠΟΝΤΟΦ 5: Λίγα πράγματα σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε γι' αυτόν με το σχεδόν... τσαφ στη φάση του 5' όταν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μπροστά από τον Τζολάκη. Στη συνέχεια και ειδικά μετά το 15ο λεπτό χάθηκε από το γήπεδο και αυτό στάθηκε και η αιτία για να γίνει αλλαγή στο ημίχρονο.
ΤΑΪΣΟΝ 5: Πήρε πρωτοβουλίες, αλλά ελάχιστα πράγματα του βγήκαν. Δεν μπορεί κανείς να του χρεώσει πως δεν είχε την απαιτούμενη διάθεση όμως ήταν από τα παιχνίδια που δεν του έβγαιναν πράγματα όπου κι αν αγωνίστηκε, αφού ξεκίνησε ως επιτελικός και στη συνέχεια στο δεύτερο μέρος έπαιξε στα αριστερά.
ΜΠΡΑΝΤΟΝ 5: Έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία να σκοράρει στο 8ο λεπτό όταν δεν σημάδεψε σωστά από πλάγια θέση εντός της περιοχής. Έδωσε τις μάχες του με τους αμυντικούς του Ολυμπιακού, χωρίς όμως να είναι ενεργητικός στην επίθεση στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε.
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε εντολή για τριπλή αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Κωνσταντέλιας, Καμαρά και Τισουντάλι πέρασαν στο παιχνίδι. Ο Έλληνας άσος μπήκε με όρεξη, παρά την έλλειψη ρυθμού που είχε. Πήρε πρωτοβουλίες, κουβάλησε μπάλα, έπαιξε κάθετα και από δική του προσπάθεια προήλθε το 1-2 του Μπάμπα αν και δεν του πιστώθηκε ασίστ. Ο Καμαρά κι αυτό έδωσε ενέργεια και κάθετο άπλωμα του παιχνιδιού που είχε ανάγκη ο ΠΑΟΚ. Είχε μία καλή στιγμή με κεφαλιά, ενώ ο Μαροκινός φορ δεν φάνηκε καθόλου στο παιχνίδι. Τέταρτη αλλαγή ήταν ο Σβαμπ που μπήκε φουριόζος και έδωσε πράγματα στο διάστημα που αγωνίστηκε. Τελευταία κίνηση από τον πάγκο ήταν ο Τσάλοβ, που έπαιξε στην κορυφή ως δίδυμο με τον Τισουντάλι, όμως και αυτός δεν κατάφερε να βρει φάση για να απειλήσει.