Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.
Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην... πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.
*Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι είχε ιδιαίτερο κίνητρο στην Κροατία κόντρα στη Χάιντουκ, καθώς παλαιότερα η συγκεκριμένη ομάδα είχε μπει σε συζητήσεις για την απόκτησή του, αλλά τελικά το θέμα δεν προχώρησε, με τον εν λόγω σύλλογο να κάνει δεύτερες σκέψεις και να μην προχωρά στην απόκτησή του. (FORZA)
*Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο πουλήθηκε στη Ναντ και ουσιαστικά συνέβη αυτό που περίμεναν όλοι όταν πέρυσι το φθινόπωρο ανανέωνε. Ουσιαστικά η επιμονή του Σαββίδη να μη φύγει ελεύθερος, ήταν αυτή που έφερε στα ταμεία του ΠΑΟΚ ένα σοβαρό ποσό. (FORZA)
*Η μεταγραφή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στον Ολυμπιακό είχε προκαλέσει τον ενθουσιασμό του κόσμου. Αυτό τουλάχιστον είχαμε διαπιστώσει μέσω των αντιδράσεών τους στα σόσιαλ μίντια. Το βράδυ της Πέμπτης είχαμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε και στο Καραϊσκάκη. Στο… πόδι σηκώθηκε το φαληρικό γήπεδο τη στιγμή της εισόδου του. Ο κόσμος των υποδέχτηκε λες και πρόκειται για ξένο σούπερ σταρ! (ΦΩΣ)
*Τελειωμένη υπόθεση είναι ο Ιβάν Μπρνιτς της Μάριμπορ. Και χθες από τη Σλοβενία προέκυπτε η πληροφορία ότι ο νεαρός Κροάτης εξτρέμ θα παίξει αύριο κόντρα στην Μπράβο για το πρωτάθλημα, την Πέμπτη με τη Φενέρμπαχτσε για το Κόνφερενς και την Παρασκευή θα πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα, για να δηλωθεί μάλιστα και στην ευρωπαϊκή λίστα. (ΦΩΣ)
*Ο Μαντί Καμαρά ακολούθησε τον σωστό δρόμο, τιμώντας το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, και ήταν από τους καλύτερους με τη Γκενκ. Κάπως έτσι έχουν προκύψει από χθες διάφορα σενάρια που τον θέλουν στο στόχαστρο των Τζένοα, Σασουόλο, Μπέτις και Βαλένθια. Ακόμα δεν έχει έρθει κάποια αξιόλογη πρόταση, ωστόσο είναι σαφές ότι με τον Μαντί θα υπάρχει μεταγραφική αγωνία έως το φινάλε της αγοράς. (ΦΩΣ)
*Από όλες τις «εκκρεμότητες» με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια δεν έληγαν φέτος, η μοναδική που έχει παραμείνει ανοιχτή για τον Παναθηναϊκό είναι του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο 32χρονος πορτιέρε έχει αρνηθεί πρόταση του «τριφυλλιού» (ή ακόμα είναι σε συζητήσεις) ή αν οι «πράσινοι» ακόμα δεν έχουν καταθέσει την πρότασή τους. Το σίγουρο είναι ότι τον θέλουν και μετά το καλοκαίρι του 2024 και ότι παραμένει ο βασικός κίπερ της ομάδας. (LIVE SPORT)
*Δύο φίλοι ξανά μαζί. Ντάνιελ Μαντσίνι και Λουίς Πάλμα εκμεταλλεύτηκαν χθες τα ρεπό τους και βρέθηκαν μετά τις ευρωπαϊκές νίκες των ομάδων τους. (SPORTDAY)
*Στο ενδιαφέρον για επένδυση στον Άρη που παρουσιάστηκε με «κουμπάρο» έναν ατζέντη, καλό θα είναι να ρίξει μια ματιά στα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου για τον… βίο και πολιτεία της συγκεκριμένης εταιρείας, κι ας βάλει στη μηχανή αναζήτησης άρθρα των τελευταίων 24 ωρών. (METROSPORT)