MENU

Καλά κρατεί η «παρέλαση» τερματοφυλάκων - για το ρόλο του «αντι – Γιαννιώτη» - στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Οι Έλντιν Γιακούποβιτς, Αντόνιο Ντοναρούμα και Γιούρι Λοντίγκιν, όλοι παλιόφιλοι από τις άλλοτε θητείες τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, κυκλοφορούν ως υποψήφιοι για την θέση του δεύτερου κίπερ στο ρόστερ της πειραϊκής ομάδας.

Ειδικότερα πάντως και σε ό,τι αφορά τον Γιακούποβιτς, το SDNA έκανε ρεπορτάζ και συγκέντρωσε κάποια ζουμερά «tips».

Ο Ελβετός πορτιέρε είχε τετ α τετ επί αγγλικού εδάφους με τον Γιάννη Βρέντζο (κατά μια πληροφορία στο ραντεβού ήταν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης) και συζήτησαν για την προοπτική της μεταγραφής του όχι στον Ολυμπιακό, αλλά στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο άλλοτε πορτιέρο του Ολυμπιακού Βόλου και του Άρη, φάνηκε απόλυτα θετικός για την μεταγραφή του από την Λέστερ (όπου έχει θέση τρίτου τερματοφύλακα) στην Νότιγχαμ.

Σημειωτέων πως η Λέστερ δεν έχει καμία αντίρρηση για τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη, ακόμα και την πρόωρη αποδέσμευσή του κι ενώ το συμβόλαιό του με τις «αλεπούδες» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Η αλλαγή προπονητή στην Νότιγχαμ και η άφιξη του Μάρτιν Ο΄Νιλ, έβαλε φρένο στις συζητήσεις με τον Γιακούποβιτς, ο οποίος βρίσκεται στο μυαλό των Μαρινάκη – Βρέντζου και για το ελληνικό «αδερφάκι» (βλ. Ολυμπιακός) της Νότιγχαμ.

Σημειωτέων πως ο 34χρονος κίπερ είναι θετικός και σε αυτή την (ελληνική) προοπτική για την καριέρα του, έχοντας διαχρονικά στην καρδιά του την Ελλάδα και ερχόμενος κάθε καλοκαίρι στη χώρα μας μαζί με την οικογένειά του στο πλαίσιο των διακοπών τους.

Τετ α τετ Γιακούποβιτς – Βρέντζου στην Αγγλία!