MENU

Διανύοντας το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου στον ΟΦΗ διατηρούν μια πρώτη εικόνα αναφορικά με τις θέσεις που έχουν βγάλει αδυναμίες και σχεδιάζουν να κινηθούν για ενίσχυση στο πλαίσιο της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Η…μετάγγιση νέου αίματος στον «άσο» αποτελεί μία από τις προτεραιότητες και το όνομα ενός άλλοτε τερματοφύλακα της κρητικής ομάδας, βρίσκεται – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – στην ατζέντα του ΟΦΗ.

Και το όνομα αυτού, Μιχάλης Σηφάκης.

Ο 34χρονος πορτιέρε αποτελεί παλιό γνώριμο του ΟΦΗ. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 9 ετών στον Ατσαλένιο Ηρακλείου.

Το 1999 πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Ηρακλείου από τον Ατσαλένιο και το 2002 υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ στον οποίο παρέμεινε μέχρι το 2007. Στα χρόνια αυτά ο Σηφάκης υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας 112 φορές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Το 2007 αποχώρησε από τον ΟΦΗ προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι κυκλοφορεί ελεύθερος έπειτα από την λύση της συνεργασίας με την τουρκική Σάμσουνσπορ.

Παρεμπιπτόντως, στη συγκεκριμένη ομάδα υπήρξε συμπαίκτης με τον Γιώργο Σαμαρά (όπως και παλαιότερα στην Εθνική ομάδα) ο οποίος ως γνωστόν παίζει σημαίνοντα ρόλο με τη νέα τάξη πραγμάτων στην ΠΑΕ ΟΦΗ και με τον οποίο τους συνδέει πολύχρονη φιλία.

Καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA φέρνουν τον Σηφάκη να έχει συζητήσει με τον Σαμαρά για την προοπτική της επιστροφής του στον ΟΦΗ και την επάνοδό του μετά από 11 χρόνια στο σύλλογο που «έφτιαξε» το όνομά του.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Σηφάκης να αποτελέσει το πρώτο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ και να ξεκινήσει προπονήσεις πριν από την 1η Ιανουαρίου, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος λόγω της αγωνιστικής απραξίας των τελευταίων μηνών.

Σε πρώτο πλάνο η επιστροφή του (παλιόφιλου) Σηφάκη στον ΟΦΗ!