MENU

Η ΑΕΚ έχει εστιάσει την προσοχή της στα ημιτελικά με τον Προμηθέα, ωστόσο σε εξωαγωνιστικό επίπεδο ετοιμάζεται για την ολοκλήρωση μίας ιστορικής συμφωνίας. Το SDNA σας ενημέρωσε χθες πως οι υπογραφές βρίσκονται... προ των πυλών για το νέο γήπεδο της ομάδας στα Λιόσια, ενώ πλέον η υπόθεση προχωρά ένα βήμα παραπέρα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, ο Μάκης Αγγελόπουλος θα έχει ραντεβού την Δευτέρα (3/6) με στελέχη της Πολιτείας για να δώσουν τα χέρια και να κλείσουν το... οριστικό deal, ενώ, σε δεύτερη φάση, το Υπουργείο Οικονομικών ενέκρινε έργα στη Φυλή που σχετίζονται άμεσα με το γήπεδο.

Μάλιστα, στη παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε ότι το έργο με τίτλο «Ανάπλαση και αξιοποίηση αποκατεστημένων κυττάρων ΧΔΑ ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων, Φυλής και Δημιουργία Περιβαλλοντικού Πάρκου και Πάρκου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας» θα κοστίσει περίπου 26 εκατομμύρια ευρώ και ουσιαστικά προβλέπει την μετατροπή της χωματερής σε περιβαλλοντικό πάρκο. Παράλληλα, εγκρίνεται προϋπολογισμός για δημιουργία φωτοβολταϊκών, ώστε να έχουν όλοι οι κάτοικοι του δήμου δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα. Η όλη δράση αφορά την ανάπλαση της περιοχής και έχει άμεση σχέση με το γήπεδο, ενώ εκεί τα έργα θα ξεκινήσουν άμεσα, μέχρι τον Ιούλιο. Μάλιστα, οι άνθρωποι του δήμου Φυλής ανέφεραν πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε οι «κιτρινόμαυροι» να μπουν στο νέο τους «σπίτι» από τον Σεπτέμβριο.

Έτσι, η ΑΕΚ μετρά αντίστροφα για την... μετακόμισή της σε μία έδρα που θα είναι δική της για πολλά χρόνια και το συνολικό ζήτημα έχει ξεπεράσει το στάδιο της τελικής συμφωνίας, αφού πλέον βρισκόμαστε... μία ανάσα από την οριστική συμφωνία της «Ένωσης» με την Πολιτεία.

Ξεκινούν άμεσα τα έργα για το γήπεδο της ΑΕΚ στα Λιόσια!