SDNA sprite sdna-2019-sports-sprite
MENU

Ο Μάκης Αγγελόπουλος θέλει να βάλει την ΑΕΚ στο δικό της «σπίτι» με την λύση του ποδηλατοδρόμιου του ΟΑΚΑ να ενδιαφέρει την Ένωση, ωστόσο υπήρξαν αντιδράσεις από την ομοσπονδία της Ποδηλασίας η οποία ήταν αντίθετη στην απομάκρυνσή της από τον χώρο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» την Παρασκευή (24/3) βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ ο υφυπουργός Αθλητισμούς Γιώργος Βασιλειάδης, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος, ο αθλητικός διευθυντής του τμήματος Ντράγκαν Σάκοτα, αλλά και ακόμη ένας άνθρωπος ο οποίος πιθανότατα να ήταν αρχιτέκτονας ή πολιτικός μηχανικός.

Οι τέσσερις άνδρες επισκέφτηκαν και επιθεώρησαν το κεντρικό γήπεδο τένις του Ολυμπιακού Στάδιου ! Το συγκεκριμένο γήπεδο είναι χωρητικότητας 8.000 θέσεων και μάλιστα σκεπασμένες, με εξαίρεση τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό σημαίνει πως το γήπεδο μπορεί να «κλείσει» με επιπρόσθετο θόλο, αν τελικά δοθεί η συγκεκριμένη εγκατάσταση στον Δικέφαλο.

Mάλιστα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου με δηλώσεις της στο SDNA (σ.σ. όταν είχε γίνει η αποκάλυψη για το κόλπο γκρόσο με το ποδηλατοδρόμιο) πρότεινε το γήπεδο του τένις ως την ιδανική λύση για νέο «σπίτι» της μπασκετικής ΑΕΚ!