MENU

* Όταν ο Τριαντόπουλος έλεγε ότι η χρονιά που έρχεται θα είναι δύσκολη, πολλοί πίστεψαν ότι πουλάει τρέλα, ότι υπερβάλει, ότι εντάξει δεν έγινε και τίποτα. Πριν αλέκτωρ λαλήσει Τρις, ο Παναθηναϊκός είναι με την πλάτη στον τοίχο στην υπόθεση Μήτογλου.

* Το πρέσινγκ που του ασκεί το Μιλάνο είναι ασφυκτικό, τα χρήματα ικανοποιητικά και καλώς ή κακώς μπορεί η Αρμάνι να έχει ελαφριά φανέλα, αλλά είναι ένας καλός, σοβαρός οργανισμός που προέρχεται από συμμετοχή στο Final 4. Και ναι μεν πολύ δύσκολα θα ξανασυμβεί μια τέτοια επιτυχία, με τα γήπεδα ανοιχτά την επόμενη περίοδο, αλλά δεν παύει να αποτελεί έναν καλό κράχτη. 

* Όταν χάνουν 0-4 στους τελικούς και δεν κουνιέται φύλλο, είναι ένα κίνητρο για εργαζόμενους να δουλέψουν εκεί. Τα συμβόλαια πληρώνονται βρέξει χιονίσει, ο Μεσίνα είναι στον πάγκο, ο Αρμάνι στην κορυφή, όλα καλά, όλα ανθηρά πάντα στην πρωτεύουσα της μόδας. 

* Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει υπέρβαση με τον Μήτογλου. Πήγε σχεδόν 30% πάνω από πέρυσι, του δίνουν τριετές συμβόλαιο, αλλά πολύ δύσκολα πλέον θα ανατραπεί η κατάσταση. 

* Αν στις επόμενες 48 ώρες δεν υπάρξει δραματική αλλαγή, ο Μήτογλου θα χαιρετήσει. Τελειωμένο δεν είναι τίποτα, ειδικά όταν δεν έχουν πέσει υπογραφές, αλλά αυτή τη στιγμή το Μιλάνο θα παιζόταν με 1.20 στο στοίχημα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. 

* Διετές συμβόλαιο, κάτω από εκατομμύριο ετησίως, με ΝΒΑ out. Αυτή είναι η πρόταση από το Μιλάνο. 

* Το πλήγμα θα είναι καίριο για τον Παναθηναϊκό εφόσον χάσει έναν από τους ελάχιστους πρωτοκλασάτους Έλληνες που παίζουν μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά ο Ντίνος είναι πολύ κοντά στην απόφαση και πλέον είναι αμφίβολο αν υπάρχει κάτι που μπορεί να του αλλάξει το μυαλό. 

* Το τηλεφώνημα του Μεσίνα και ο ρόλος που του δίνει τον οδηγούν πολύ κοντά στις υπογραφές. Για το Μιλάνο παίζει δυνατά η περίπτωση του Μέλι στο «4», υπάρχει ήδη ο Λεντέι και ακριβώς για αυτούς τους λόγους ο Ετόρε προσπάθησε να του διώξει τα σύννεφα. 

* Μέσα στο Σαββατοκύριακο, το αργότερο Δευτέρα θα «τελεσιδικήσει» η υπόθεση. Με τον Παναθηναϊκό να εξαντλεί κάθε περιθώριο που υπάρχει για να γυρίσει τούμπα την κατάσταση.  

* Ο Δημήτρης Ιτούδης έμεινε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ήδη σχεδιάζει την επόμενη μέρα της «ομάδας του στρατού». Από τους Μοσχοβίτες έχει ξεκαθαριστεί πως τα πλάνα της νέας σεζόν δεν συμπεριλαμβάνουν τον Μάικ Τζέιμς και έτσι οι Ρώσοι έχουν βγει στην αγορά. 

* Μαντέψτε, όμως, τι συμβαίνει για άλλο ένα καλοκαίρι στην ΤΣΣΚΑ... Ναι, καλά το καταλάβατε: οι Ρώσοι κοιτούν το παζάρι με γεμάτο πορτοφόλι. Ο Αντρέι Βατούτιν πέρυσι παραπονιόταν για το μπάτζετ της ομάδας, στην εποχή του κορωνοϊού, αλλά τα δεδομένα φέτος είναι καλύτερα.

* Οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν πως η ομάδα του Ιτούδη βρήκε έναν νέο, σημαντικό χορηγό, που θα τη βοηθήσει να αυξήσει κι άλλο τον προϋπολογισμό της. Στην Μόσχα λένε πως αυτό θα γίνει κατά 10%. Σε αυτά τα μπάτζετ και αυτά τα ποσά καταλαβαίνετε πως ένα +10% είναι μεγάλη υπόθεση.

Ασφυκτική πίεση σε Μήτογλου από Μιλάνο, ψάχνει ανατροπή last minute ο Παναθηναϊκός