Οι Λος Άντζελες Λέικερς απέκτησαν στα μισά της σεζόν τον Λούκα Ντόντσιτς, ωστόσο η πορεία τους ολοκληρώθηκε στον πρώτο γύρο των play-offs κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Το καλοκαίρι αναμένεται να είναι «καυτό» για την ομάδα του Τζέι Τζέι Ρέντικ και ο Μάτζικ Τζόνσον αναφέρθηκε σε όσα πρέπει να κάνουν οι «Λιμνάνθρωποι».
Ο θρύλος των Λέικερς τόνισε αρχικά πως οι Λούκα Ντόντστις και Όστιν Ριβς πρέπει να βελτιωθούν στην άμυνα. Ακόμα, υπογράμμισε πως η ομάδα του Λος Άντζελες πρέπει να αποκτήσει έναν αθλητικό σέντερ και μερικούς ακόμα παίκτες που θα κάνουν τη δουλειά πιο εύκολη για τον Σλοβένο σταρ και τον Λεμπρόν Τζέιμς.
Χαρακτηριστικά ανέφερε στο «Get Up»:
«Ο Ρομπ Πελίνκα πρέπει να βελτιώσει το ρόστερ. Χρειαζόμαστε έναν ψηλό και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε έναν ψηλό κατά τη διάρκεια αυτής της off-season. Νομίζω ότι πρέπει να βελτιώσουμε και τον πάγκο και έτσι ο Ρομπ θα έχει την ευκαιρία να το κάνει και αυτό. Πρέπει να γίνουμε πιο γρήγοροι. Αυτή τη στιγμή, οι Λέικερς είναι πολύ αργοί και η Μινεσότα τους εξέθεσε πραγματικά. Όταν είχαν ατομικές αναμετρήσεις, πήγαν στον Λούκα και πήγαν στον Όστιν Ριβς, οπότε πρέπει να βελτιωθούν στην άμυνα. Αν δεν βελτιωθούν στην άμυνα, δεν υπάρχει περίπτωση οι Λέικερς να κερδίσουν το πρωτάθλημα.
Αν λοιπόν οι Λέικερς θέλουν να κερδίσουν ένα πρωτάθλημα, θα χρειαστούν περισσότερα από τον Λούκα και τον Λεμπρόν. Τώρα πρέπει να παίξουν σε επίπεδο σούπερσταρ, ναι, το καταλαβαίνουμε αυτό, αλλά χρειάζονται βοήθεια. Έτσι, χρειαζόμαστε έναν σέντερ, έναν αθλητικό σέντερ, και στη συνέχεια χρειαζόμαστε κάποια άλλα κομμάτια για να βοηθήσουμε τον Λεμπρόν και τον Λούκα να βρεθούν σε μια άνετη κατάσταση, σε μια κατάσταση που ξέρουν ότι μπορούν να κερδίσουν ένα πρωτάθλημα».