Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι μετράει 4 σερί νίκες στην Euroleague μετά τη διακοπή λόγω των εγχώριων κυπέλλων και των εθνικών ομάδων και συνεχίζει τον αγώνα δρόμου να προλάβει μία θέση στα πλέι οφ, έχει όμως πλέον δύο σοβαρούς «πονοκεφάλους».
Ο Πουαριέ ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αστράγαλο, που αποκόμισε από το παιχνίδι με την Παρτιζάν, και θα χάσει το ντέρμπι για τουρκικό πρωτάθλημα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, αλλά και το ματς απέναντι στην Μπασκόνια στην 31η αγωνιστική της Euroleague.
Αισιοδοξία υπάρχει όμως πως θα προλάβει το έτερο παιχνίδι της «διαβολοβδομάδας» κόντρα στη Μακάμπι, με την Εφές να βρίσκεται στην 9η θέση στην Euroleague και να παίζει τα ρέστα της για τα πλέι οφ.
Σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Μπομπουά, που θα χάσει την αναμέτρηση απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, αλλά θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι κόντρα στην Μπασκόνια.