MENU

Αμφότεροι τραυματίστηκαν στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και τέθηκαν νοκ άουτ από την τρίτη περίοδο, με τον Γκιλέσπι μάλιστα να αποχωρεί με φορείο από το γήπεδο.

Τελικά, και οι δύο παίκτες απέφυγαν τα χειρότερα, καθώς οι εξετάσεις τους δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Ο Γκιλέσπι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το χτύπημα στο κεφάλι και θα παρακολουθείται από το ιατρικό τιμ της ομάδας, ενώ οι εξετάσεις του Μίροτιτς στο αριστερό ισχίο δεν έδειξαν οστικές βλάβες ή κάποιο κάταγμα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Αρμάνι για τους δύο παίκτες:

«Ο Νίκολα Μίροτιτς, υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων που απέκλεισαν οστικές βλάβες ή κατάγματα στο αριστερό του ισχίο μετά τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν περαιτέρω ιατρικές αξιολογήσεις.

Ο Φρέντι Γκιλέσπι, μετά το τραύμα στο κεφάλι που αποκόμισε κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου του αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και τέθηκε υπό παρακολούθηση προληπτικά χθες το βράδυ. Ο παίκτης πήρε εξιτήριο σήμερα το πρωί χωρίς στοιχεία για επιπλοκές, αλλά θα πρέπει να τηρήσει μια περίοδο ανάπαυσης, κατά την οποία η κατάστασή του θα παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου».

Αρμάνι: Απέφυγε το κάταγμα ο Μίροτιτς, πήρε εξιτήριο ο Γκιλέσπι