MENU

Στα 19 ματς που έχουν δώσει φέτος οι «κιτρινόμαυροι» σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν έχουν καταφέρει να εμφανιστούν χωρίς έστω μία απουσία. Όπως επαναλαμβάνει μάλιστα σε κάθε ευκαιρία ο Γιάννης Καστρίτης, η ομάδα δεν έχει προπονηθεί με όλους τους διαθέσιμους παίκτες ούτε μία φορά. Και αυτό, φυσικά, αποτελεί σοβαρό πρόβλημα στη δημιουργία της καλύτερης δυνατής χημείας, εξακρίβωση ρόλων και απόκτησης αγωνιστικού ρυθμού με γνώμονα πάντα την επίτευξη νικών.

Σε αυτή τη λίστα της κακοτυχίας ήρθαν να προστεθούν οι σοβαροί τραυματισμοί των Λευτέρη Μποχωρίδη και Βασίλη Τολιόπουλου (θλάση στη γάμπα αμφότεροι), οι οποίοι δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο δεύτερος ήταν ένας εκ των… ελαχίστων που δεν είχαν χάσει κανένα παιχνίδι φέτος.

Αντίθετα, στη λίστα των μόνιμα παρόντων στα φετινά ματς της ομάδας θα παραμείνουν πλέον μόνο ο Τζος Ρόμπερτς και ο Μάνος Χατζηδάκης, με τον Έλληνα σέντερ πάντως να παίζει τα πρώτα ματς της σεζόν με μάσκα στο πρόσωπο, λόγω κατάγματος στη μύτη από τα τέλη Αυγούστου.

Πάμε να δούμε τη λίστα των τραυματιών του Άρη με βάσει τον αριθμό αγώνων που έχει χάσει ο καθένας…

  1. Νέιτ Λαζέφσκι: Έχασε 9 παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν, όπως και το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας λόγω του προβλήματος στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Για να το ξεπεράσει υπεβλήθη σε επέμβαση.
  2. Ντιμόι Χοτζ: Δεν έπαιξε στους πρώτους 6 αγώνες της σεζόν εξαιτίας μίας θλάσης, χάνοντας και αυτός μεγάλο μέρος της προετοιμασίας.
  3. Τρέι Γούντμπερι: Έχει απουσιάσει από 5 παιχνίδια, εκ των οποίων τα τέσσερα τελευταία λόγω ενός διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί από τα μέσα Οκτώβρη, ενώ έχασε σημαντικό μέρος της προετοιμασίας λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.
  4. Λάντερς Νόλεϊ: Έμεινε εκτός δράσης σε 5 ματς (2/11-27/11) λόγω τραυματισμού στο δεξί του πόδι (ρήξη στον υποκνημίδιο).
  5. Λευτέρης Μποχωρίδης: Μέχρι στιγμής έχασε 3 παιχνίδια λόγω της θλάσης στη γάμπα, ενώ για το ίδιο πρόβλημα και μετά την υποτροπή θα χάσει τουλάχιστον ακόμα 5 αγώνες.
  6. Γιώργος Γκιουζέλης: Απών από 2 διαδοχικούς αγώνες λόγω τραυματισμού στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού.
  7. Τηλέμαχος Βησσαρίου: Έχασε 1 παιχνίδι, καθώς είχε ενοχλήσεις στο τέταρτο μετατάρσιο του ποδιού του, ενώ έπαιξε τραυματίας κόντρα στον ΠΑΟΚ.
  8. Τζέιμς Μπανκς: Απουσίασε από 1 αγώνα (26/10 με τον Κολοσσό) λόγω τακτικής , ενώ παράλληλα είχε και μικροενοχλήσεις στο γόνατο.
  9. Βασίλης Τολιόπουλος: Δεν έχασε κανένα παιχνίδι μέχρι πρότινος, έχοντας όμως να αντιμετωπίσει και αυτός αρκετά θέματα τραυματισμών. Τώρα όμως με τη θλάση στη γάμπα θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, απουσιάζοντας από 5 ματς.
«Νοσοκομείο» ο Άρης: Έχει χάσει φέτος 9 παίκτες από τραυματισμούς