MENU

Ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας κατήγγειλε ΔΗΜΟΣΙΑ, πιο ΕΠΙΣΗΜΑ δεν γίνεται, την ελληνική κυβέρνηση ως «ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ». Το θεωρείτε «λίγο», «μικρό», «ανάξιο λόγου»;

Δεν πρόκειται για δημοσιογραφικές πληροφορίες, δεν είναι ρεπορτάζ του Βέργη, του Παπαθεοδώρου, του SDNA, των «Νέων της Γαρδένιας». Είναι ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ουσιαστικά φέρει την υπογραφή του ιδιοκτήτη της Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Με προαναγγελία κατάθεσης αγωγής εναντίον του ελληνικού Δημοσίου.

Να δώσω τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, όπως αυτό ήρθε σε γνώση μου από πολιτικές πηγές και επιβεβαιώθηκε εν συνεχεία από πηγές του Παναθηναϊκού: Υπάρχουν Υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη οι οποίοι είναι ΕΞΑΛΛΟΙ με όσα έχουν συμβεί. Με το γεγονός ότι οι κινήσεις του Λευτέρη Αυγενάκη, υπό την ανοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχουν ΕΚΘΕΣΕΙ μια ολόκληρη κυβέρνηση στα μάτια εκατομμυρίων φίλων του  τριφυλλιού, με την κατηγορία-στάμπα να αιωρείται δίχως ακόμη ουδεμία απάντηση: «Κυβέρνηση εκβιαστών»!

Υπουργοί της κυβέρνησης είναι εν εξάλλω με τους χειρισμούς του Υφυπουργού Αθλητισμού και τούτο δεν το κρύβουν σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις που είχαν ΚΑΙ με ανθρώπους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Και πώς να μην είναι, όταν κλήθηκαν και ψήφισαν νόμο στη Βουλή των Ελλήνων, ο οποίος γίνεται «φύλλο και φτερό» για το… γινάτι του κυρίου Αυγενάκη;

Σε μία πολύ κρίσιμη πολιτική περίοδο, με την κυβέρνηση να δέχεται βολές πανταχόθεν για τους χειρισμούς της σε πολύ σοβαρά κοινωνικά και εθνικά ζητήματα, προφανώς το τελευταίο που θα επιθυμούσε ήταν να ΕΚΤΕΘΕΙ ανεπανόρθωτα απέναντι στα εκατομμύρια των φίλων ενός εκ των κορυφαίων συλλόγων τη χώρας. Μιας ομάδας η οποία έχει χαρίσει στην Ελλάδα 6 ευρωπαϊκά τρόπαια.

Από τη στιγμή που εκδόθηκε η συγκεκριμένη ανακοίνωση στην κυβέρνηση έχουν περάσει αρκετές ώρες αλλά επικρατεί… σιωπή. Ούτε απάντηση ούτε «διαρροή». Τί-πο-τα. Επιτρέψτε μου να σημειώσω αυτό που ΑΠΑΝΤΕΣ θεωρούν αυτονόητο: απέναντι σε τόσο σοβαρή καταγγελία, η σιωπή είναι ΠΑΡΑΔΟΧΗ. Παραδοχή του χαρακτηρισμού «εκβιαστές». Κι αν από τον κύριο Αυγενάκη δεν περιμένουμε τίποτα, είναι προφανές ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το Μέγαρο Μαξίμου, η κυβέρνηση ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ να τοποθετηθεί.

Αναφέρει κάποιο ψέμα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην ανακοίνωσή της;

-Δεν έγιναν οι συναντήσεις και οι συμφωνίες, στο υψηλότερο επίπεδο, που επικαλείται;

-Δεν ψηφίστηκε ο νόμος στη Βουλή και μάλιστα με ευρύτερη πολιτική συναίνεση;

-Δεν άλλαξε ξαφνικά στάση η κυβέρνηση… δια του κ. Αυγενάκη απαιτώντας από τον Παναθηναϊκό να «εγκαταλείψει» το πάρκινγκ του ΟΑΚΑ διαφορετικά «τέλος το πρότζεκτ»;

-Δεν ποιεί τη νήσσα η κυβέρνηση Μητσοτάκη εδώ και αρκετές ημέρες, από την ώρα που πρωτοβγήκε ρεπορταζιακά το θέμα;

-Δεν είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης Ο,ΤΙ ακριβώς περιγράφει ο Παναθηναϊκός στην ανακοίνωσή του;

-Δεν πρόκειται για τον κορυφαίο ΕΜΠΑΙΓΜΟ ενός τεράστιου συλλόγου και των οπαδών του;

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ΠΟΛΛΑΚΙΣ εκτεθειμένη για μια σειρά ΜΕΓΑΛΩΝ θεμάτων απέναντι στον ελληνικό λαό. Είναι όμως ζήτημα του καθενός πως θα την κρίνει όταν έρθει η ώρα της κάλπης και τούτο δεν με αφορά.

Εκείνο όμως που δεν μπορεί να περάσει… απαρατήρητο είναι η έως τώρα «σιωπή της» στις καταγγελίες του Παναθηναϊκού. «Κυβέρνηση εκβιαστών» την αποκαλεί η πράσινη ΚΑΕ; Τυχόν σιωπή, θα σημαίνει ΠΑΡΑΔΟΧΗ! Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις απαντήσεις της…

Κι όμως: Βράζουν Υπουργοί με τις πρακτικές για το ΟΑΚΑ που εξέθεσαν τους πάντες!