Ο Σύλλογος Καράτε των Αγίων Θεοδώρων συνεχίζει στον δρόμο των επιτυχιών, απόρροια της σκληρής δουλειάς που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια, με τον «Sports Academy» να συμμετέχει με 8 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με τα 6 παιδιά μάλιστα να λαμβάνουν μέρος για πρώτη φορά στη διοργάνωση, και να τερματίζει στην 19η θέση ανάμεσα σε 49 συλλόγους.
Πιο συγκεκριμένα η Πολυξένη Σιαγγανά κατέκτησε την 1η θέση στα Κάτα και η Εβίτα Κοτσίκη την 3η θέση στο Κούμιτε, με τις 2 αθλήτριες του συλλόγου «Sports Academy» να συμμετέχουν στην Εθνική Ομάδα ενόψει του Βαλκανικού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τον προσεχή Ιούνιο στην Τουρκία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προπονήτρια του Συλλόγου Καράτε, Μάλαμα Τσελεπιδάκη, πριν από λίγες μέρες αναβάθμισε το δίπλωμά της από Γ' Κατηγορίας σε Β', εναρμονισμένη στις προϋποθέσεις που απαιτεί το άθλημα, σε μία ακόμα ενέργεια αντάξιας του ήθους που διέπει τον «Sports Academy».
Αναλυτικά οι θέσεις που κατέλαβαν οι 8 αθλητές/αθλήτριες:
Πολυξένη Σιαγγανά 1η θέση Κάτα

Εβίτα Κοτσίκη 3η θέση Κούμιτε

Σώτος Σπυρίδων 5η θέση Κούμιτε
Καμπάκ Γιάννα 5η θέση Κούμιτε
Κοτσίκης Θάνος 7η θέση Κάτα
Σταματόπουλου Ελπίδα 5η θέση Κούμιτε
Καμπάκ Ράνια Συμμετοχής με εξαιρετική εμφάνιση
Παπαβασιλείου Ζέτα Συμμετοχή με εξαιρετική εμφάνιση