MENU

Αποκάλυψη που θα συζητηθεί από τη δημοσιογράφο Αργυρώ Γιαννουδάκη, πρώην εργαζόμενη στο ΣΕΦ, για όσα συνέβησαν στο... πάρτι οπαδών Ολυμπιακού κι Ερυθρού Αστέρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, πριν το παιχνίδι των δύο ομάδων την περασμένη εβδομάδα. 

Μετά τις αναφορές της το προηγούμενο διάστημα για τα... παρατράγουδα που έλαβαν χώρα στο ΣΕΦ, αυτή τη φορά φέρνει στο φως και τα σχετικά έγγραφα για τις καταγγελίες που είχε κάνει και οι οποίες αποσιωπήθηκαν από το σύνολο των ΜΜΕ. Πλέον όμως αποδεικνύονται εγγράφως όλα όσα συνέβησαν εκεί. Μάλιστα ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί και η αποκάλυψη ότι στον χώρο βρέθηκαν μέχρι και κάλυκες, κάτι που πιστοποιείται και από την επίσημη έκθεση που συντάχθηκε!  

Αυτό που έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία, είναι η παραχώρηση του συγκεκριμένου χώρου από την κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, που προφανώς δεν έχει αντιληφθεί ότι έχει αναλάβει κρατική θέση και φυσικά η αντίδρασή της μετά τη δημοσιοποίηση των συμβάντων, όπου αντί να αναλάβει τις ευθύνες της, έσπευσε να διαψεύσει το αδιαμφισβήτητο ρεπορτάζ. 

Η Συντονίστρια-Διευθύντρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας παραχώρησε τον χώρο του σταδίου για να γίνει η εκδήλωση και μετά από όσα συνέβησαν, έβγαλε δελτίο τύπου για να  διαψεύσει τα περιστατικά, πιστεύοντας ότι δεν θα βρεθούν τα έγγραφα που πιστοποιούν το τι συνέβη εκεί. Και σαφέστατα έπειτα από όλα αυτά είναι απόλυτα έκθετη στον κρατικό μηχανισμό και στους ανωτέρους της. 

Τα ερωτήματα πλέον παύουν να αφορούν μόνο την διευθύντρια του ΣΕΦ, η οποία προφανώς δεν αντιλαμβάνεται τα καθήκοντα της, και έχουν ευρεία προέκταση στον κρατικό μηχανισμό που εκτίθεται από τέτοιου είδους συμπεριφορές. 

- Με ποιο δικαίωμα και ποιο κέρδος για το δημόσιο ναύλωσε τον συγκεκριμένο χώρο;

- Γιατί διέψευσε δημόσια τα γεγονότα ενώ υπήρχαν γραπτές αναφορές για τα συμβάντα;

- Ποιες ενέργειες έγιναν για να προφυλαχθεί ο χώρος και κρατικές εγκαταστάσεις;

- Γιατί επιχείρησε να μείνουν κρυφά όλα τα παραπάνω γεγονότα;

- Ο κύριος Αυγενάκης τι έχει να πει άραγε για όσα κατ εξακολούθηση συμβαίνουν στο ΣΕΦ;

Η επίσημη έκθεση για το συμβάν που αποκαλύπτει η Αργυρώ Γιαννουδάκη αναφέρει αναλυτικά:

«- Κατά τον περιμετρικό έλεγχο, μετά το πέρας της εκδήλωσης, βρέθηκαν δύο κάλυκες άσφαιρες. 

- Κατά τη διάρκεια της βάρδιάς μου και ώρα 23:30 ήρθε ένα άτομο από την εκδήλωση που γινόταν στον χώρο του περιστυλίου σε έξαλλη κατάσταση (χτυπημένος στο μάτι, μεθυσμένος) και ενώ είχαμε κλείσει για λόγους ασφάλειας την είσοδο δημοσιογράφων με τα συρτάκια (μεντεσέδες), παραβίασε την πόρτα με κίνδυνο να σπάσει πάνω μου και προχώρησε στην είσοδο του σταδίου σε έξαλλη κατάσταση προσπαθώντας να βρει κάποιον που τον χτύπησε. Έσπασε το συρτάκι και ύστερα από παρέμβαση 10 ατόμων ηρέμησε και βγήκε εκτός. Ενημερώθηκε η κα. Τσιλιγκίρη Χριστίνα, Συντονίστρια-Διευθύντρια. 

- Καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, γινόταν χρήση ποτών, σπασμένα μπουκάλια παντού. Το στάδιο μύριζε παντού περίεργα (ο καπνός ήταν σε όλο το στάδιο) και ακουγόντουσαν έντονοι ήχοι. Χρησιμοποιήθηκαν εντός περιστυλίου καπνογόνα. Στον χώρο έξω άτομα ήρθαν σε συμπλοκή μεταξύ τους». 

Αναλυτικά η ανάρτηση της δημοσιογράφου στο facebook: 

Σιγήν ιχθύος Τσιλιγκίρη, αστυνομία και κυβέρνηση, για το πιστολίδι στο ΣΕΦ...

Ψεύδεστε και εκτίθεστε κυρία Christina Tsiligkiri, στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 12/12/2019 αναφέρεται ότι «την καθαριότητα του χώρου ανέλαβε, όπως πάντα, βάσει συμβατικής υποχρέωσης ο διοργανωτής της εκδήλωσης».

Ωστόσο, στο Υπηρεσιακό σημείωμα που αφορούσε στη συγκεκριμένη εκδήλωση και διακινήθηκε στις 6/12/2019 όταν ακόμα δεν είχε συνταχθεί συμβόλαιο (συντάχθηκε την ημέρα της εκδήλωσης) αναφέρεται ρητά ότι την ευθύνη καθαριότητας έχει το ΣΕΦ!

Θα μας εξηγήσετε πότε και για ποιους λόγους αποφασίστηκε η καθαριότητα να γίνει από εξωτερικό συνεργείο;

Ας πάμε όμως στα μείζονα. Από τη στιγμή που ενημερωθήκατε αρμοδίως για την έκρυθμη κατάσταση στο στάδιο την 10/12/2019 στις 23:30 τι πράξατε;

Και κυρίως ποιες ήταν οι ενέργειες σας για τους δυο κάλυκες που ευρέθησαν κατά τον περιμετρικό έλεγχο μετά το πέρας της εκδήλωσης;

Κύριε Μιχάλης Χρυσοχοΐδης - Michalis Chrisochoidis ερευνήσατε αλήθεια το θέμα ή έκνομες πράξεις είναι μόνο όσες διαπράττονται εντός των ορίων της περιοχής των Εξαρχείων.

Πρωθυπουργέ μου, Kyriakos Mitsotakis έχουμε κανένα νέο από το πτυχίο από οικονομικό Πανεπιστήμιο ή το ψάχνουμε; Αν πάντως δεν έχουμε νέο, δηλώνω υπεύθυνα ότι στο εξής αν και απόφοιτη από το ΑΤΕΙ Αθήνας και το Τμήμα Οινολογίας Τεχνολογίας Ποτών θα δηλώνω χημικός. Μπορεί και χημικός μηχανικός, ανάλογα τα κέφια μου.

Ξύλο, σφαίρες, τραυματίες στο ΣΕΦ - Εκθετη η Τσιλιγκίρη!
EVENTS