Γνωστή έγινε η ημερομηνία του νοκ άουτ ημιτελικού του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Novibet League Cup.
Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Novibet League Cup. Η ώρα έναρξης της αναμέτρησης δεν έχει ακόμη οριστεί και θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.
Ο ημιτελικός θα είναι νοκ άουτ, όπως συνέβη και στην προημιτελική φάση, όπου η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου εξασφάλισε την πρόκριση επικρατώντας με 3-1 σετ του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.
Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Μίλωνα, με τους δύο νικητές να παίρνουν τα εισιτήρια για τον τελικό της διοργάνωσης.