MENU

Το ότι έχει την ταχύτητα, την εμπειρία, το θεόσταλτο ταλέντο και την... ξεροκεφαλιά, το γνωρίζουν και οι πιο απαίδευτες πέτρες. Το αποτέλεσμα προ 5 ημερών, το αποδεικνύει. 

Εκείνο που δε γνωρίζαμε ήταν το πόσο μεγάλο «άλμα» είχε κάνει η Ρεντ Μπουλ, μετά τις τελευταίες της αναβαθμίσεις. Εν τέλει, αποδεικνύεται μεγάλο: ο Μαξ Φερστάπεν πήρε με σχετική ασφάλεια την pole για τον αγώνα σπριντ του Σαββάτου στην Σιγκαπούρη (Σάββατο στις 12:00 η ώρα έναρξης), αφήνοντας πίσω του Ράσελ και Λεκλέρκ, που έκαναν αμφότεροι σπουδαία εμφάνιση. 

Πιάστρι και Νόρις θα εκκινήσουν από το 4-5, ο Χάμιλτον κατέληξε 6ος, εντύπωση προκαλεί η 7η θέση του... αγνώριστου Αντονέλι, ενώ Λόσον, Χάτζαρ και Γκασλί συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα των SQ. 

Αύριο στις 12.00, λοιπόν, τα (πρώτα) σπουδαία.

Ο Μαξ θα επικρατήσει ή;... 

Για να δούμε, λέτε «ή;...»

Κατατακτήριες δοκιμές sprint race Σιγκαπούρης: Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε την pole position