MENU

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΟΕ έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει τα 20 μετάλλια των Ελλήνων κολυμβητών, οι οποίοι βεβαίως και αξίζουν πολλών συγχαρητηρίων, όχι τόσο για τα μετάλλια όσο για τις επιδόσεις και τη σταθερότητα που παρουσιάζουν, αφού δεν μπορεί να παραβλεφθεί το γεγονός ότι από τη διοργάνωση απουσίασαν εντελώς, όλες οι μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος, όπως: Ιταλία, Γαλλία, Ολλανδία και Ισπανία, ενώ οι Σουηδία και Μεγάλη Βρετανία έλαβαν μέρος με δευτερότριτους αθλητές.

Παρόλ' αυτά, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι μάλλον προκλητικό να γίνεται λόγος για πλάνο στη σωστή κατεύθυνση, όταν στην καλλιτεχνική κολύμβηση η εκλεκτή του κυρίου Γιαννόπουλου, Δέσποινα Καράμπελα, στο βωμό της εξουσίας που της δόθηκε βιάζει τα όνειρα ανήλικων αθλητών, ακολουθώντας μεθοδεύσεις που καταπατούν τους κανονισμούς της ελληνικής και παγκόσμιας ομοσπονδίας και παρότι έχει αποπεμφθεί από το διοικητικό συμβούλιο εξακολουθεί σκανδαλωδώς να κινεί τα νήματα  του αθλήματος, παραμένοντας στην ομοσπονδία ως έφορος.

Ο κύριος Γιαννόπουλος είναι ενήμερος για τα ρεπορτάζ του SDNA, καθώς επικοινώνησε ο ίδιος μαζί μας, προκειμένου να παραπονεθεί ότι εκ παραδρομής γράφτηκε ότι δεν είχε μεταβεί στο Βελιγράδι και κάνει προεκλογική εκστρατεία ανά την Ελλάδα (σ.σ. είχε μεταβεί εκείνη την ημέρα), όμως για τα όσα καταγγέλθηκαν δεν έχει πάρει μέχρι στιγμής καμία θέση, γεγονός που δημιουργεί ερωτηματικά ως προς τα ήθη και τις αξίες που υπηρετεί αυτή η διοίκηση, η οποία εμφανίστηκε ως ο εξυγιαντής του ελληνικού υγρού στίβου στις προηγούμενες εκλογές.  

Στις σημερινές δηλώσεις του λοιπόν ο κύριος Γιαννόπουλος αναφέρει: «Οι πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες των αθλημάτων μας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βελιγράδι, απέδειξαν για ακόμη μια φορά τη σωστή δουλειά που γίνεται σε όλα τα σπορ που καλλιεργεί η ΚΟΕ.

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ ταυτόχρονα προπονητές, αθλητές και τεχνικά επιτελεία για όσα πέτυχαν μέχρι σήμερα.

Είναι ξεκάθαρο, πλέον, ότι το πλάνο που παρουσιάστηκε και εφαρμόζεται, βαδίζει στη σωστή κατεύθυνση.

Μπροστά μας, όμως, έχουμε νέες προκλήσεις, τόσο στις εσωτερικές μας διοργανώσεις όσο και στα μεγάλα ραντεβού του υγρού στίβου στο εξωτερικό.

Θα συνεχίσουμε με ταπεινότητα, ως διοίκηση, να εργαζόμαστε ώστε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ο κύριος Γιαννόπουλος, σε νεότερη επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ούτε σήμερα θέλησε να σχολιάσει, τα ρεπορτάζ, δηλώνοντας αδυναμία λόγω επικείμενου αεροπορικού ταξιδιού. Και η αλήθεια είναι ότι δεν έχει και σημασία να σχολιάσει, αλλά να δούμε αν αυτό που συμβαίνει στο άθλημα περιλαμβάνεται στο περίφημο «πλάνο» ή θα προχωρήσει άμεσα σε ριζικές αλλαγές..

Παραθέτουμε τα πρόσφατα ρεπορτάζ του SDNA: 

Ροή και Εθνική το ίδιο «μαγαζί», παλιά η... συνταγή

Άλλα μέτρα για τον Βλάχο κι άλλα σταθμά για την Τσερνέσκα...
 

Γιαννόπουλος: «Το πλάνο μας εφαρμόζεται προς τη σωστή κατεύθυνση» - Αλήθεια;