MENU

Ο Έλληνας διαγώνιος επιστρέφει στην ιταλική ομάδα τρία χρόνια μετά την αποχώρησή του. Ο Τζούριτς αγαπήθηκε ιδιαίτερα στο Τρέντο όπου έχει δύο θητείες κατακτώντας επτά τρόπαια.

Ο έμπειρος διεθνής παίκτης θα είναι το μπακ απ του Λούκα Βετόρι, βασικού παίκτη της ομάδας του Άντζελο Λορεντσέτι και της Εθνικής Ιταλίας.

«Πέρασα δύο δύσκολες χρονιές, στις οποίες δυστυχώς έπαιξα λίγο εξαιτίας προβλημάτων τραυματισμού. Για μένα το Τρέντο είναι ένα ξεχωριστό μέρος. Εδώ έζησα αξέχαστες στιγμές στην καριέρα μου και μόνο εδώ μπορώ να ξαναβρώ τις σωστές συνθήκες για να κάνω μια επανεκκίνηση. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και την τεχνική ηγεσία για την μοναδική ευκαιρία να αγωνιστώ στην Μεγάλη κατηγορία του Ιταλικού πρωταθλήματος αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ» σημείωσε μεταξύ άλλων στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Τρεντίνο ο Τζούριτς στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Όσο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σημείωσε: «Επιτέλους, είμαι καλά και έβαλα όλα τα προβλήματα που είχα τους τελευταίους μήνες πίσω από την πλάτη μου. Ακολουθώ ήδη ένα συγκεκριμένο προπονητικό πρόγραμμα, το οποίο επίσης κάνω αυτές τις μέρες μακριά από το γυμναστήριο, δουλεύω χωρίς φόβο σε μια προσπάθεια να ανακτήσω τον ρυθμό του παιχνιδιού, αλλά ξέρω ότι πρέπει να είμαι υπομονετικός γιατί δεν θα έρθουν όλα εύκολα».

https://www.instagram.com/p/Bz29CgvoKma/

Ανακοινώθηκε από την Τρεντίνο ο Τζούριτς