MENU

Με το σκορ στο 25-25 η ρωσική ομάδα του Αλέκνο σερβίρει, με τους Ιταλούς να παίζουν πρώτο χρόνο αλλά να βλέπουν τον Καντελάρο να καρφώνει φαινομενικά άουτ. Ο κεντρικός της Λούμπε ωστόσο ζήτησε την εφαρμογή του VAR που εντέλει δικαίωσε τον διαιτητή της αναμέτρησης και έδωσε τον πόντο στην Ζενίτ.

Το εντυπωσιακό της όλης υπόθεσης πάντως είναι το γεγονός πως η μπάλα δεν «ακούμπησε» την γραμμά για χιλιοστά, με την τεχνολογία στην προκείμενη φάση να «τιμάει» και με το παραπάνω τα λεφτά της.

Δειτε το ασύλληπτο highlight:

Βίντεο referee... χιλιοστών σε αγώνα βόλεϊ (pic+vid)
EVENTS