MENU

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο γόνατο στο φινάλε της περασμένης σεζόν και αποφάσισε να μη λάβει μέρος στη λαμπερή διοργάνωση (επίδειξης) του Άμπου Ντάμπι (28-30/12). Αυτομάτως, λοιπόν, τίθεται σε κίνδυνο η παρουσία του στο Brisbane International (1/1), αλλά και στο Australian Open (15/1)!

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα και για τον Άντι Μάρεϊ, ο οποίος δεν έχει ταξιδέψει ακόμα για την Αυστραλία (όπως ήταν προγραμματισμένο), καθώς οι πληροφορίες από τη Μεγάλη Βρετανία αναφέρουν ότι ακόμα ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον γοφό.

Θυμίζουμε, μάλιστα, ότι για τον λόγο αυτό δεν έπαιξε στο US Open και στη συνέχεια «έκλεισε» τη σεζόν. Πριν έναν χρόνο ακριβώς ήταν το Νο.1 του κόσμου και τώρα είναι το Νο.16!

Τα νέα, ωστόσο, δεν είναι καλά ούτε για τους Σταν Βαβρίνκα, Μίλος Ράονιτς, Κέι Νισικόρι, που επίσης έβαλαν πρόωρο τέλος στη χρονιά λόγω τραυματισμών!

Οι δύο πρώτοι απέσυραν τη συμμετοχή τους από το Mubadala World Tennis Championship, ενώ ο Νισικόρι αποφάσισε να μη λάβει μέρος στο τουρνουά του Μπρίσμπεν.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, πάντως, που αντιμετώπισε πρόβλημα στον αγκώνα και τέθηκε νοκ άουτ μετά το Wimbledon, φαίνεται ότι θα παίξει κανονικά τόσο στην Ντόχα όσο και στη Μελβούρνη, παρότι υπήρχαν πληροφορίες ότι άργησε... υπερβολικά να πιάσει ρακέτα. Θα είναι και στο Άμπου Ντάμπι, αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή...

Ο 30χρονος Σέρβος, όπως και ο Μάρεϊ, έχει βγει εκτός Top 10 και βρίσκεται στο Νο.12 της παγκόσμιας κατάταξης. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, με πόσο ενδιαφέρον αναμένεται η κλήρωση του Australian Open, όπου ενδέχεται να δούμε σούπερ κόντρες από πολύ νωρίς!

Ανησυχία για Ναδάλ, Μάρεϊ εν όψει Μελβούρνης