MENU

Στο ματς πόιντ των Λόπεθ στο 8-9 του σούπερ τάι μπρέικ, ο Πόσπισιλ σέρβιρε άουτ και τόσο ο Φέλι, όσο και ο Μαρκ αμέσως μετά, σήκωσαν το χέρι για να κάνουν ένσταση.

Ο επόπτης δεν έδωσε το άουτ, ούτε ο Μπερνάρδες πήρε πάνω του τη φάση και ο πόντος πήγε στους Πόσπισιλ/Σοκ με βολέ του Καναδού, καθώς ο Βραζιλιάνος umpire θεώρησε ότι οι Ισπανοί καθυστέρησαν να κάνουν challenge.

Πέραν του ότι ο Μπερνάρδες δεν δέχτηκε την ένσταση, μάλλον θα έπρεπε να είχε δει εκείνος τη φάση, αφού είχε πολύ καλό οπτικό πεδίο. Όπως βλέπετε από το τηλεοπτικό ριπλέι, η μπάλα ήταν... πολύ άουτ.

Έξαλλοι οι δύο παίκτες, τα έβαλαν με τον διαιτητή, όμως τίποτα δεν άλλαξε και τελικά την πρόκριση για τον τελικό πήραν στη συνέχεια με 12-10 οι Πόσπισιλ/Σοκ.

Να θυμίσουμε ότι ο Μπερνάρδες για ένα χρόνο δεν διαιτήτευε αγώνες του Ράφα Ναδάλ, κολλητού των δύο Ισπανών, επειδή ο 29χρονος τενίστας είχε έρθει επανειλημμένως σε κόντρα μαζί του για τις αποφάσεις του.

Στο βίντεο θα δείτε πόσο δίκιο είχε το ισπανικό δίδυμο, που μετά το τέλος του αγώνα δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση. «Δεν είναι η καλύτερη στιγμή», τόνισε ο Μαρκ...

https://twitter.com/hashtag/BNPPO16?src=hash
Διαιτητική «σφαγή» στο διπλό! (vid)