Το πρόγραμμα στο κεντρικό court ανοίγει το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Κόκο Γκοφ και τη Μίρα Αντρέεβα, με τη νικήτρια να πρέπει να περιμένει ως το βράδυ για να δει ποια εκ των Αρίνα Σαμπαλένκα, Τσινγουέν Ζενγκ θα αντιμετωπίσει στην τετράδα.
Τα ξημερώματα η εξαιρετική τον τελευταίο καιρό Πέιτον Στερνς (Νο.42), μέχρι πρότινος παίκτρια του Τομ Χιλ, επέστρεψε από το 0-3 του τρίτου σετ και λύγισε την Ελίνα Σβιτολίνα (Νο.14) με 6-2, 4-6, 7-6(4). Η 23χρονη Αμερικανίδα θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Τζάσμιν Παολίνι (Νο.5).
Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα των ανδρών... έχουμε ματσάρες στα προημιτελικά! Ο Κάρλος Αλκαράθ (Νο.3) θα τεθεί αντιμέτωπος με έναν από τους καλύτερους παίκτες της φετινής σεζόν, τον Τζακ Ντρέιπερ (Νο.5), ενώ ο περσινός νικητής Σάσα Ζβέρεφ θα παίξει με τον «γηπεδούχο» Λορέντζο Μουζέτι (Νο.9), που «λάμπει» φέτος στο χώμα.
Σήμερα θα γίνει και η αναμέτρηση του Τζάουμε Μουνάρ με τον Κάσπερ Ρουντ, που αναβλήθηκε χθες λόγω βροχής, και ο νικητής θα παίξει στους «8» με τον Γιάνικ Σίνερ. Το άλλο ζευγάρι των προημιτελικών είναι Χούρκατς-Πολ.
Campo Centrale (14.00)
Γκοφ-Αντρέεβα
Ντρέιπερ-Αλκαράθ
(όχι πριν τις 20.00)
Σαμπαλένκα-Ζενγκ
Μουζέτι-Ζβέρεφ
Grand Stand Arena (15.00)
Moυνάρ-Ρουντ