MENU

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς φιλοδοξεί να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον 100ο τίτλο της καριέρας του και για να τα καταφέρει θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του πάντα επικίνδυνου Λορέντζο Μουζέτι. Ο Σάσα Ζβέρεφ, από την πλευρά του, καλείται να σταματήσει τον Αρτούρ Φις, που πέτυχε τα ξημερώματα μεγάλη νίκη επί του Φράνσις Τιάφοου με 7-6(11), 5-7, 6-2.

Ο Άλεξ Ντε Μινόρ, που έκλεισε τα αυτιά του στη βραζιλιάνικη ατμόσφαιρα του Hard Rock Stadium και άφησε εκτός με 5-7, 7-5, 6-3 τον Ζοάο Φονσέκα, έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στον Ματέο Μπερετίνι και ο Κάσπερ Ρουντ δοκιμάζεται κόντρα στον εξαιρετικό φέτος Φραν Σερούντολο.

Τέιλορ Φριτζ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ είναι τα φαβορί κόντρα σε Άνταμ Γουόλτον και Μπράντον Νακασίμα αντίστοιχα, ενώ όλα είναι ανοιχτά στα ματς Μονφίς-Κόρντα και Μάχατς-Μένσικ.

Στις γυναίκες το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών θα βγει από τις αναμετρήσεις Σαμπαλένκα-Ζενγκ και Παολίνι-Λινέτ. Αύριο (26/3) θα αναμετρηθούν Ραντουκάνου-Πεγκούλα και Ιάλα-Σβιόντεκ.

Stadium (18.00)

Μονφίς-Κόρντα

Λινέτ-Παολίνι

Μουζέτι-Τζόκοβιτς

(όχι πριν τη 01.00)

Σαμπαλένκα-Ζενγκ

Ζβέρεφ-Φις

Grandstand (17.00)

Ντιμιτρόφ-Νακασίμα

Ρουντ-Σερούντολο

Φριτζ-Γουόλτον

(όχι πριν τις 22.00)

Ντε Μινόρ-Μπερετίνι

(όχι πριν τη 01.00)

Μάχατς-Μένσικ

Γερές κόντρες για τη φάση των «16» στο Μαϊάμι