MENU

Αντί να επικεντρωθούν στο να τη βοηθήσουν, οι φίλαθλοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα για τη Μακεδονία, για την Κύπρο, για την αστυνομία και τους πολιτικούς, εκνευρίζοντας την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, που δεν δίστασε να πλησιάσει την εξέδρα και να τους κάνει παρατήρηση στο δεύτερο σετ.

«Τι λέτε; Τι σχέση έχω εγώ με την πολιτική;», είπε η 29χρονη τενίστρια και η αλήθεια είναι ότι εισακούστηκε και δεν ειπώθηκε στη συνέχεια κανένα παρόμοιο σύνθημα.

Η Σάκκαρη μίλησε για την «κόντρα» της με τους ομογενείς στη συνέντευξη τύπου. «Όταν ξεφεύγει λίγο το θέμα και δεν επικεντρώνεται στον αθλητή, αλλά επικεντρώνεται σε πολιτική και σε αστυνομία, Σκόπια - δεν υπάρχει κανένας λόγος. Σίγουρα είναι θέματα που υπάρχουν στην καθημερινότητα και στη ζωή, όμως δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να έρχεται κάποιος να δει τη Μαρία Σάκκαρη και να φωνάζει τέτοια συνθήματα. Πραγματικά το εκτιμώ που έρχονται έτσι οργανωμένα και έρχονται να με εμψυχώσουν, αλλά νομίζω ότι πρέπει να σταματάει το πράγμα εκεί που πρέπει. Κάποια πράγματα είναι περιττά για μια τέτοια ατμόσφαιρα, που ήταν τόσο ωραία».

Εκνευρίστηκε με την ελληνική εξέδρα η Σάκκαρη (vid)