Ο 24χρονος Αμερικανός (Νο.41), μάλιστα, τον είχε νικήσει στην πρώτη τους συνάντηση πριν από μερικούς μήνες στο Τόκιο.
Ο αγώνας θα ανοίξει το πρόγραμμα στην John Cain Arena, δηλαδή θα αρχίσει στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/1), όμως δεν θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση, αφού το Eurosport καλύπτει μόνο τα ματς των δύο κεντρικών γηπέδων (Rod Laver Arena, John Cain Arena).
Ο νικητής της αναμέτρησης θα παίξει την Πέμπτη (16/1) με έναν εκ των Τζέιμς Μακέιμπ, Μαρτίν Λανταλούθε.
Πέρα από τον Στέφανο, στο court μπαίνουν τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκοσμίου τένις, καθώς κάνουν πρεμιέρα και οι Γιάνικ Σίνερ, Κάρλος Αλκαράθ, Νόβακ Τζόκοβιτς, Ίγκα Σβιόντεκ, Κόκο Γκοφ!
Ξεκινούν, επίσης, και οι Νικ Κύργιος, Θανάσης Κοκκινάκης, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ενώ πολύ ενδιαφέρουσες είναι και οι αναμετρήσεις Οσάκα-Γκαρσιά και Μπέντσιτς-Οσταπένκο. Σούπερ Δευτέρα!
Το πρόγραμμα στα μεγαλύτερα courts:
Rod Laver Arena (02.30)
Γκοφ-Κένιν
Σίνερ-Τζάρι
(10.00)
Tζόκοβιτς-Μπασαβαρέντι
Οσάκα-Γκαρσιά
Margaret Court Arena (02.30)
Τομλιάνοβιτς-Κρούγκερ
Τόμπσον-Κέπφερ
(10.00)
Σεφτσένκο-Αλκαράθ
Σνίγκουρ-Κόλινς
John Cain Arena (02.00)
Τσιτσιπάς-Μίκελσεν
Σινιάκοβα-Σβιόντεκ
(08.00)
Τζόιντ-Πεγκούλα
Φέρνλι-Κύργιος
Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ.