MENU

Μετά την κυκλοφορία του κλασσικού Flashback, το οποίο δημιούργησε ο Paul Cuisset, το παιχνίδι επιστρέφει μαζί με το Another World, μια δημιουργία του Eric Chahi! Οι λάτρεις του retro gaming πρέπει να ετοιμαστούν: η συλλογή των δύο παιχνιδιών θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου 2019!

Τι είναι το Flashback; Ένα από τα σημαντικότερα action / adventure games όλων των εποχών επιστρέφει, έχοντας κατακτήσει μια θέση στα 100 καλύτερα της ιστορίας κατ’ επανάληψη. Είμαστε στο 2142. Έχοντας αποδράσει με ένα διαστημόπλοιο, ο νεαρός επιστήμονας Conrad B. Hart ξυπνά πάσχοντας από αμνησία στον Τιτάνα, τον αποικισμένο δορυφόρο του Κρόνου. Οι εχθροί και οι απαγωγείς του βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής κι εκείνος πρέπει να βρει τον δρόμο της επιστροφής στη Γη, προασπίζοντας τον εαυτό του από διάφορους κινδύνους και εμποδίζοντας τους εξωγήινους από το να καταστρέψουν τον πλανήτη.

Νέο περιεχόμενο και χαρακτηριστικά:

- Για πρώτη φορά, δοκιμάστε το Director’s Cut (2 αποκλειστικά cut-scenes)

- Λευκό ή ροζ; Επιλέξτε ένα από τα δύο ιστορικά χρώματα της μπλούζας του Conrad

- Παίξτε ξανά όποιο επίπεδο ολοκληρώνετε στη διάρκεια της περιπέτειας

- Δείτε ξανά τα cut0scenes που έχετε παρακολουθήσει στη διάρκεια της περιπέτειας

- Jukebox: απολαύστε τη μουσική του παιχνιδιού όποτε το θελήσετε

- Street Art Gallery: κερδίστε πόντους στη διάρκεια της περιπέτειας και ξεκλειδώστε εικόνες

- Φίλτρο γραφικών και Post-FX

- Μουσική και ηχητικά εφέ που επεξεργάστηκαν από την αρχή

- Μια ολοκαίνουρια λειτουργία «Rewind» που διαρκεί για διαφορετικές διάρκειες, ανάλογα με το επίπεδο και τη δυσκολία

- Tutorials

Τι είναι το Another World; Το Another World, γνωστό ως «Out of this World» στις ΗΠΑ και ως «Outer World» στην Ιαπωνία, απέκτησε τη φήμη του cult παιχνιδιού για τους κριτικούς και το κοινό, λόγω του πρωτοποριακού gameplay του και την avant-garde αισθητικής του. Το Another World καταγράφει τις περιπέτειες του Lester Knight Chaykin, ενός νεαρού επιστήμονα που ταξιδεύει στον χρόνο και στον χώρο όταν ένα πυρηνικό πείραμα δεν έχει την κατάληξη που θα έπρεπε. Φτάνει σε έναν άλλο πλανήτη, όπου θα πρέπει να πολεμήσει για να επιβιώσει, περικυκλωμένος από εχθρικά πλάσματα. Θα γίνει φίλος με έναν εξωγήινο. Μαζί, θα ανακτήσουν την ελευθερία τους. Εσείς θα πρέπει να ενεργήσετε με λογική και να επιστρατεύσετε τις δεξιότητες σας για να ξεπεράσετε τα εμπόδια αυτής της περιπέτειας.

Περιεχόμενο της 20th Anniversary έκδοσης:

- HD γραφικά, πιστά στον αρχικό σχεδιασμό

- 3 επίπεδα δυσκολίας: Normal, Difficult (αντίστοιχο με το επίπεδο δυσκολίας του πρωτότυπου) και Hardcore

- Πλουσιότερη εμπειρία: επιλέξτε ανάμεσα στο soundtrack και στα FX που επεξεργάστηκαν από την αρχή και στους πρωτότυπους ήχους και μουσικά κομμάτια του CD εκείνης της εποχής

Tα Another World και Flashback σε μια μοναδική συλλογή