MENU

Η Arc System Works και η PQube, σε συνεργασία με την French Bread, επιβεβαίωσαν ότι το Under Night In-Birth Exe: Late[cl-r], το επόμενο επεισόδιο της 2D fighting σειράς, θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4 και στο Nintendo Switch στις αρχές του 2020.

Το Under Night In-Birth Exe: Late[cl-r], το οποίο αναπτύσσεται από το φημισμένο στούντιο French Bread με ειδικότητα στα 2D fighting games, θα προσφέρει ένα νέο χαρακτήρα – τη Londrekia – και θα ανανεώσει το παιχνίδι με σχεδόν χίλιες αλλαγές στην ισορροπία του gameplay και προσθήκες νέων κινήσεων.

Στο Under Night In-Birth, ένα μυστηριώδες φαινόμενο, γνωστό ως «Hollow Night», έχει καλύψει περιοχές της Ιαπωνίας στο σκοτάδι για αρκετούς αιώνες. Κάθε περιοχή που επηρεάστηκε από το Hollow Night είναι γεμάτη σκιώδη τέρατα, γνωστά ως «Void», τα οποία τρέφονται με μια δύναμη που αποκαλείται «Existence». Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν την ικανότητα να βλέπουν ή να έρχονται σε επαφή με τα Voids κι έτσι παραμένουν ασφαλείς. Εσείς, όμως, δεν είστε τόσο τυχεροί. Στον ρόλο ενός από μια σειρά μοναδικών στο είδος τους χαρακτήρων, οι παίκτες αντιμετωπίζουν τους κινδύνους του Hollow Night και εξοντώνουν εκείνους που στέκονται στο διάβα τους. Το παιχνίδι προσφέρει κλασσικό 2D anime fighter χειρισμό, με πληθώρα συντριπτικών combos και μοναδικών μαχητικών στυλ για να σας ανοίγει την όρεξη για μάχες.

Σε PS4 και Nintendo Switch το Under Night In-Birth Exe: Late[cl-r]
EVENTS