MENU

To God of War είναι η σημαντικότερη φετινή κυκλοφορία της Sony και του PlayStation και κυκλοφορεί στις 20 Απριλίου. Το παιχνίδι έρχεται με αρκετές αλλαγές, με βασικότερη αυτή της μυθολογίας στην οποία βασίζεται. Πλέον, αφήνουμε την ελληνική και πιάνουμε τη νορβηγική και με αυτήν την ευκαιρία, η Sony μάς κάλεσε σε ένα μαγευτικό ταξίδι στην άλλη άκρη της Ευρώπης για να ζήσουμε λίγη από τη μαγεία του τίτλου.

Ξεκινώντας από την Αθήνα την Μ. Τετάρτη, φτάσαμε στο Μπέργκεν μέσω Άμστερνταμ και από το αεροδρόμιο της νορβηγικής πόλης, μετά από 2,5 ώρες οδήγησης, καταλήξαμε στο Flam. Βρεθήκαμε σε ένα χιονισμένο τοπίο και μετά από μια σύντομη παρουσίαση του videogame από τον δημιουργό του, κατευθυνθήκαμε σε ένα χωριό που είναι διαμορφωμένο για να μεταφέρει την αίσθηση της ζωής των Vikings στους επισκέπτες.

Η Sony είχε φροντίσει ώστε να μας κάνει να νιώσουμε σαν να βρισκόμαστε στο ίδιο το game και αφού ζήσαμε μια μέρα σε θερμοκρασίες κάτω από τους -3, δοκιμάσαμε την τύχη μας στην τοξοβολία, στην ρίψη τσεκουριού, στο κουπί στην παγωμένη θάλασσα και μια σειρά από άλλες δραστηριότητες.

Μπορείτε να δείτε δύο σχετικά video-ρεπορτάζ στη συνέχεια, καθώς και να δείτε μια σειρά από φωτογραφίες στο gallery που θα βρείτε στο σχετικό σύνδεσμο, εντός του άρθρου.

<div class="fb-video" data-href="https://www.facebook.com/EnternityGR/videos/1712919752080035/" data-width="700" data-show-text="false"><blockquote cite="https://www.facebook.com/EnternityGR/videos/1712919752080035/" class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/EnternityGR/videos/1712919752080035/"></a><p>Δείτε το εντυπωσιακό χωριό που ετοίμασε η ομάδα του PlayStation για την παρουσίαση του νέου God of War. To Enternity ήταν από τα λίγα Μέσα που προσκλήθηκαν και μεταφέρει τα όσα έζησε (και μπορούν να αποδοθούν μέσα από ένα απλό video)!</p>Posted by <a href="https://www.facebook.com/EnternityGR/">EnternityGR</a> on Thursday, 5 April 2018</blockquote></div>

Ζήσαμε λίγο από τη νορβηγική μαγεία του νέου God of War