MENU

Η HMD Global ανακοίνωσε το νέο Nokia 2.2, προσφέροντας εξελιγμένη φωτογράφιση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με χρήση AI και το Google Assistant με το πάτημα ενός κουμπιού, όλα αυτά σε πραγματικά εκπληκτική τιμή. Το Nokia 2.2 είναι το πρώτο smartphone της σειράς 2 της Nokia που αποτελεί μέρος του προγράμματος Android One, παρέχοντας την πιο πρόσφατη εμπειρία Android σε μια μοντέρνα οθόνη 5.7 " με διακριτικό selfie-notch. Με το Android 9 Pie εγκατεστημένο, το Nokia 2.2 είναι έτοιμο να δεχτεί το Android Q και θα λάβει αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος για δύο χρόνια και μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας για τρία χρόνια, διασφαλίζοντας την πρόσβαση σε όλες τις τελευταίες καινοτομίες από το Android.

Προσφέροντας προηγμένη τεχνολογία απεικόνισης σε χαμηλό φωτισμού μέσω AI σε μοναδική τιμή, το Nokia 2.2 μπορεί να λαμβάνει λεπτομερείς φωτογραφίες ακόμα και κάτω από τις πιο αδύναμες συνθήκες φωτισμού χαμηλού φωτισμού. Η κάμερα «τραβάει» πολλές εικόνες ταυτόχρονα και μέσω προηγμένων αλγορίθμων δημιουργεί ένα ενιαίο είδωλο με περισσότερη φωτεινότητα, μεγαλύτερη λεπτομέρεια και λιγότερη «θόρυβο». Η λήψη φωτογραφίας με τεχνολογία HDR καταγράφει ζωντανά χρώματα με μεγαλύτερη δυναμική περιοχή σε κάθε λήψη. Κάντε τις φωτογραφίες σας ξεχωριστές με τις λειτουργίες που υποστηρίζονται από το Google Photos, όπως το Color Pop, για να εστιάσετε στο θέμα σας και κάντε «Colourise», ώστε να μετατρέψετε τις μονόχρωμες εικόνες σε φωτογραφίες με πλήρες χρώμα, ενώ κάνοντας «Beautify», βελτιώνετε τα φυσικά χαρακτηριστικά σας για να έχετε την «απόλυτη» selfie.

Επιπλέον, οι fans έχουν πρόσβαση στις πιο πρόσφατες τεχνολογικές τάσεις με τα “face unlock” και Google Lens. Το Nokia 2.2 είναι ένα από τα πρώτα τηλέφωνα της κατηγορίας του που έρχεται με μια λειτουργία βιομετρικής αναγνώρισης προσώπου, επιτρέποντάς σας να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας χωρίς κόπο. Και σε αντίθεση με άλλα κινητά τηλέφωνα σε αυτό το εύρος τιμών, το προηγμένο AI για το ξεκλείδωμα μέσω αναγνώρισης προσώπου, χρησιμοποιεί προηγμένους αλγορίθμους και ανίχνευση ζωντανού αντικειμένου για μια απολαυστική εμπειρία ακριβείας και ασφάλειας. Το Google Lens σάς επιτρέπει να αναζητάτε πληροφορίες για αυτό που βλέπετε επιτόπου, δηλαδή όταν βλέπετε ένα προϊόν που σας αρέσει, απλώς τοποθετήστε το φακό της κάμερας σε αυτό για να μάθετε πώς μπορείτε να το αγοράσετε ή τοποθετήστε το φακό σε ένα μουσικό άλμπουμ για να ανακαλύψετε νέα μουσική και να κάνετε streaming μέσω μουσικών υπηρεσιών του Spotify.

Διαθέτει οθόνη με μικρά περιθώρια και με ένα σύγχρονο διακριτικό selfie-notch, μεγιστοποιώντας από την μία την επιφάνεια της οθόνης, ενώ παράλληλα το καθιστά ένα εύχρηστο κινητό. Η οθόνη 5.71” HD+ από άκρη σε άκρη, προσφέρει μια μεγάλη επιφάνεια, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι το Nokia 2.2 είναι ιδανικό για χρήση με το ένα χέρι. Η οθόνη, με φωτεινότητα 400nits, επιτρέπει μια πιο ζωντανή εμπειρία προβολής. Όλα αυτά τροφοδοτούνται από το τετραπύρηνο CPU chipset Α22 της MediaTek, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει βελτιστοποίηση στη λειτουργία της μπαταρίας, έτσι ώστε το τηλέφωνό σας να διαρκεί μια ολόκληρη μέρα με μια μόνο φόρτιση.

Η συσκευή δίνει στους fans την ευκαιρία να εκφράσουν τη διάθεσή τους, καθώς επιτρέπει το εξατομικευμένο στυλ στο smartphone τους μέσω των ανταλλακτικών καλυμμάτων Nokia Xpress. Τα καλύμματα χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία επίστρωσης νανοτεχνολογίας για να σας προσφέρουν μια εξαιρετική γυαλιστερή εμφάνιση μέσα από μια σειρά ζωντανών χρωμάτων. Τα καλύμματα Nokia Xpress-on μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ θα είναι διαθέσιμα σε ροζ άμμο, παγωμένο μπλε και πράσινο του δάσους.

Ανακοινώθηκε το οικονομικό Nokia 2.2
EVENTS