MENU

Η Sony ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της τηλεόρασης A9 4K HDR OLED, την πιο πρόσφατη προσθήκη της, στη σειρά τηλεοράσεων MASTER Series. Η A9 συνδυάζει τις κορυφαίες καινοτομίες της Sony στους τομείς της επεξεργασίας εικόνας και ήχου για μια καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία, που έρχεται μόλις σε 48” για να χωρέσει ακόμη και στο μικρότερο σαλόνι.

Ο επεξεργαστής εικόνας X1 Ultimate βρίσκεται στο επίκεντρο της υπεροχής της Α9 – αναλύει τα δεδομένα εικόνας με ακρίβεια για να αναδείξει την έντονη αντίθεση της OLED, με έντονα μαύρα, υψηλή φωτεινότητα και πραγματικά ρεαλιστικές εικόνες. Με το «Pixel Contrast Booster» το χρώμα και η αντίθεση ενισχύονται στις φωτεινές περιοχές, για να μπορείτε να απολαμβάνετε σκηνές γεμάτες ρεαλισμό και αποχρώσεις, περισσότερο βάθος, λεπτές υφές και τη μοναδική αντίθεση στα μαύρα που μόνο η OLED μπορεί να αποδώσει. Επίσης, για πρώτη φορά σε μια τηλεόραση OLED, η A9 ενσωματώνει την τεχνολογία X-Motion Clarity της Sony, εξασφαλίζοντας ότι ακόμα και οι σκηνές δράσης υψηλής ταχύτητας είναι ομαλές και καθαρές. Οι κινούμενες εικόνες ελέγχονται με ακρίβεια για ελαχιστοποίηση της θόλωσης, και παραμένουν ρεαλιστικές με λιγότερη απώλεια φωτεινότητας στις σκηνές υψηλής ταχύτητας.

Η σειρά A9 διατηρεί την κληρονομιά της Sony προσφέροντας μια πραγματικά συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία με την τεχνολογία Acoustic Surface Audio, με την οποία η ίδια η οθόνη είναι το ηχείο. Ο πρωτοποριακός ενεργοποιητής δονείται διακριτικά για να δημιουργήσει ήχο τον οποίο ακούτε να αναπαράγεται από το σημείο της οθόνης όπου συμβαίνει η δράση, π.χ. τον διάλογο των χαρακτήρων, τον θόρυβο του κινητήρα αυτοκινήτου. Σε συνδυασμό με την εξαιρετικά λεπτή και λιτή σχεδίαση One Slate της Sony, εστιάζετε στην εικόνα χωρίς περισπασμούς. Ένα ισχυρό subwoofer είναι τοποθετημένο διακριτικά στο πίσω μέρος της τηλεόρασης για να δημιουργήσει πιο δυναμικό, με μπάσο ήχο, ιδανικό για ταινίες δράσης και μουσική. 

Η νέα τηλεόραση A9 συνεχίζει να προσφέρει πιστά την πρόθεση του δημιουργού με τη λειτουργία «Netflix Calibrated Mode». Αυτή η λειτουργία έχει αναπτυχθεί ειδικά για την παρακολούθηση περιεχομένου παραγωγής Netflix, ενώ η αναπαραγωγή εικόνας στην τηλεόραση γίνεται με την ίδια ποιότητα εικόνας όπως στην αξιολόγηση του πρωτοτύπου στο στούντιο. Με τη λειτουργία «Netflix Calibrated Mode», το όραμα και ο σκοπός του δημιουργού διατηρούνται απόλυτα. Επιπλέον, η σειρά Α9 υποστηρίζει τη λειτουργία «IMAX Enhanced» και ανταποκρίνεται σε υψηλής ποιότητα χρώμα, αντίθεση, ευκρίνεια και ήχο, προσφέροντας σας μια καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας στο σπίτι, αξιοποιώντας πλήρως το βελτιωμένο περιεχόμενο IMAX.

Η MASTER σειρά τηλεοράσεων A9 4K HDR OLED της Sony διαθέτει «Ambient Optimization», μια νέα τεχνολογία που βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας και του ήχου σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της εικόνας σύμφωνα με τις συνθήκες φωτισμού του χώρου, ενισχύοντας τη φωτεινότητα σε φωτεινούς χώρους και μειώνοντάς τη σε σκοτεινούς, ώστε να απολαμβάνετε πάντα την ιδανική προβολή. Εντοπίζει ακόμα και αντικείμενα στο χώρο, όπως κουρτίνες και έπιπλα που μπορεί να απορροφούν ή να αντανακλούν τον ήχο, βελτιώνοντας την ακουστική, ώστε ο ήχος να μην αλλοιώνεται.

Η Α9 διαθέτει Android TV με Google Assistant , Google Play Store και ενσωματωμένο Chromecast, το οποίο προσφέρει στους χρήστες εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο, υπηρεσίες και συσκευές, μέσω της εκτενούς πλατφόρμας του. Τα πρωτότυπα user interface μενού και η λειτουργία φωνητικού ελέγχου της Sony ενισχύονται επίσης για πιο εύκολη καθημερινή χρήση. Οι χρήστες του Apple AirPlay 2 μπορούν να μεταδώσουν ταινίες, μουσική, παιχνίδια και φωτογραφίες στην τηλεόρασή τους απευθείας από το iPhone, iPad ή Mac τους. Η τεχνολογία Apple HomeKit παρέχει έναν εύκολο και ασφαλή τρόπο για τους χρήστες να ελέγχουν την τηλεόρασή τους απευθείας από τo iPhone, iPad ή Mac τους.

Η μικρού μεγέθους A9 4K HDR OLED TV 48” της σειράς MASTER Series στα καταστήματα
EVENTS