MENU

Η Samsung αποκάλυψε το νέο Galaxy XCover Pro, ένα smartphone που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για χρήση από επαγγελματίες. Το Galaxy XCover Pro επαναπροσδιορίζει εξ ολοκλήρου τις λύσεις smartphone για επιχειρήσεις, καθώς πρόκειται για μια ανθεκτική αλλά κομψή συσκευή, που ανταποκρίνεται αποτελεσματικά τόσο σε ακραίες συνθήκες εργασίας, όσο και στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Το Galaxy XCover Pro διαθέτει τα κορυφαία χαρακτηριστικά γνωρίσματα των Galaxy smartphones της Samsung, μεταξύ των οποίων μια εντυπωσιακή οθόνη, μπαταρία μεγάλης διάρκειας και προστασία από την πλατφόρμα ασφαλείας Samsung Knox. Επιπλέον, η συσκευή έχει ενισχυθεί από τις μοναδικές λύσεις κινητών συσκευών, που έχουν αναπτυχθεί από συνεργάτες της Samsung, καθιστώντας εφικτή τη χρήση σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών περιστάσεων, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας ενσωμάτωσης της νέας λειτουργίας ασύρματου στο Microsoft Teams.

Με το Galaxy XCover Pro, η Samsung προσφέρει μια νέα συσκευή βελτιστοποιημένη για χρήση από επαγγελματίες ενός μεγάλου εύρους βιομηχανιών, όπως το λιανεμπόριο, οι κατασκευαστικές μονάδες, ο ιατροφαρμακευτικός κλάδος και οι εταιρίες μεταφορών και logistics. Το Galaxy XCover Pro προσφέρει πολλά περισσότερα από μια συνηθισμένη επαγγελματική συσκευή, με λεπτό και ελαφρύ σώμα αποτελεί την πιο κομψή, ανθεκτική και προηγμένη συσκευή στην αγορά. 

Διαθέτει πιστοποίηση IP68, για ανθεκτικότητα στο νερό μέχρι και σε 1.5 μέτρο φρέσκου νερού, ακόμα και χωρίς θήκη, προστασία από τη σκόνη, και πιστοποίηση MIL-STD 810G για αξιόπιστη προστασία σε οποιοδήποτε ακραίο περιβάλλον χρήσης. Η υποστήριξη φόρτισης pogo pin και η συμβατότητα με βάσεις φόρτισης (docks) τρίτων μερών διασφαλίζει πως το smartphone έχει την απαραίτητη ενέργεια για μια απαιτητική εργάσιμη ημέρα, με μπαταρία 4,050mAh για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια. Σε περίπτωση που χρειάζεται, η μπαταρία μπορεί να αντικατασταθεί από μια δεύτερη, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη παραγωγικότητα και λειτουργικότητα της συσκευής. 

Διαθέτει δύο προγραμματιζόμενα πλήκτρα για δημιουργία ειδικών λειτουργιών με ένα κλικ. Έτσι, οι πολύπλοκες εργασίες γίνονται πιο απλές, καθώς οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το scanner, να ενεργοποιήσουν το φακό ή να εκκινήσουν μια εφαρμογή CRM, εξαλείφοντας τον χρόνο περιήγησης και αναζήτησης σε εφαρμογές και μενού. Τέλος, έχοντας αφαιρέσει το κεντρικό κουμπί, η Samsung έχει ενισχύει την κομψότητα και απλότητα του smartphone, διατηρώντας παράλληλα την ανθεκτικότητά του. Το Galaxy XCover Pro διαθέτει μια ευκρινή, από άκρη σε άκρη (edge-to-edge) FHD+ Infinity Display 6.3”, με ενισχυμένη οθόνη αφής που λειτουργεί σε οποιεσδήποτε συνθήκες, ακόμα και στη βροχή ή το χιόνι. Για τους χρήστες που εργάζονται σε ακραίες συνθήκες, η συσκευή διαθέτει λειτουργία που επιτρέπει τη χρήση με γάντια και δυνατότητα φωνητικών εντολών για υπαγόρευση και αποστολή γραπτών μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο, για απλή και εύκολη επικοινωνία.

Χάρη στα δύο προγραμματιζόμενα πλήκτρα του, το Galaxy XCover Pro επιτρέπει την άμεση επικοινωνία με το απλό άγγιγμα ενός κουμπιού, μεταξύ των οποίων το τηλεφωνικό κέντρο του γραφείου, οι διανομείς ή συνεργάτες στον χώρο εργασίας. Για να διευκολύνει περαιτέρω την επικοινωνία μεταξύ συναδέλφων, η Samsung συνεργάστηκε στενά με τη Microsoft για την ανάπτυξη στο Microsoft Teams, μιας νέας δυνατότητας ασύρματου (walkie talkie), υλοποιώντας έτσι την πρώτη από κοινού λύση για την αξιοποίηση της λειτουργίας push-to-talk. 

Εκτός από την ανθεκτικότητά του, το Galaxy XCover Pro ξεχωρίζει για την υψηλή δυνατότητα προστασίας, καθώς διαθέτει το πολυεπίπεδο σύστημα ασφαλείας αμυντικού τύπου της Samsung, Knox. Με το Samsung Knox, οι επαγγελματίες μπορούν να επωφεληθούν από προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας, όπως η επιπρόσθετη προστασία στο υλικό, η απομόνωση των δεδομένων, κρυπτογράφηση και προστασία ακόμα και κατά τον χρόνο εκκίνησης και ενεργοποίησης, διασφαλίζοντας πως επαγγελματικές πληροφορίες υψίστης σημασίας είναι ασφαλείς από εισβολές, κακόβουλο λογισμικό και άλλες απειλές. Η συσκευή διαθέτει, ακόμα, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και αναγνώρισης προσώπου για εύκολη πρόσβαση, κάθε στιγμή.

H Samsung παρουσίασε το Galaxy XCover Pro
EVENTS