MENU

Η έρευνα ήταν worldwide, επομένως αντιλαμβάνεστε ότι η θέση που λάβαμε- τηρουμένων των αναλογιών - είναι τρομερά υψηλή! Οι... βλέψεις μας είναι για top 5, αλλά απέχουμε πολύ ακόμα...

Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποιες χώρες θα πρέπει να προσπεράσουμε για να πλασαριστούμε στην πρώτη πεντάδα!

Νο5) Φινλανδία: Μέτρηση του 2007 έδειξε ότι το 41% των Φινλανδών τζόγαρε κάθε εβδομάδα! Εκτός αυτού, μέχρι το 2011 υπήρχε νόμος που επέτρεπε σε νεαρά παιδιά – από 15 και άνω- να παίζουν φρουτάκια! Τρομερό... Η ίδια μέτρηση φανέρωσε επίσης ότι ο μέσος κάτοικος της χώρας δαπανάει περίπου 553 δολλάρια τον χρόνο σε τυχερά παιχνίδια.

Νο4) Καναδάς: Η αλήθεια είναι πως το πράμα στον Καναδά έχει αρχίσει να ξεφεύγει! Απίστευτο αλλά πραγματικό... Υπήρχαν γονείς που έπαιρναν στα παιδιά τους κουπόνια από λοτταρίες για δώρο Χριστουγέννων! Αυτό τα λέει όλα.. Ενα ακόμη αποτέλεσμα στις μετρήσεις αναφέρει ότι πέρυσι το 75% των Καναδών τζόγαρε έστω μία φορά!

Νο3) Ιρλανδία: Όση αγάπη έχουν στην εθνική τους ομάδα, όπως φάνηκε και στο Euro, άλλη τόση έχουν και για τον τζόγο! Ένας μέσος κάτοικος της χώρας δαπανά μέσο όρο 590 δολλάρια το χρόνο σε τυχερά παιχνίδια, ενώ ήδη γίνονται οι διεργασίες για τη δημιουργία ενός... μίνι Las Vegas που θα καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού παίκτη!

Νο2) Σιγκαπούρη: Ίσως η πιο λογική παρουσία στη σχετική λίστα, αν αναλογιστεί κανείς ότι πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι πλούσιοι! Το πρώτο καζίνο της χώρας... δουλεύει τρελά, ενώ υπάρχουν και αυτοί που θεωρούν ότι σύντομα θα προσπεράσει και του Las Vegas! Να σημειωθεί ότι ο μέσος όρος χρημάτων που δαπανούν το χρόνο οι κάτοικοι της χώρας στον τζόγο αγγίζει τα 1180 δολλάρια.

Νο1) Αυστραλία: Και φτάνουμε στην «πηγή» του τζόγου, την Αυστραλία! Απίστευτα ποσά ποντάρονται καθημερινά, ενώ και οι εταιρίες της χώρας έχουν πάρει το... μήνυμα και κρατούν κολλημένους στον τζόγο τους παίκτες, προσφέροντας τους συνεχώς ασύλληπτα ειδικά στοιχήματα! Περίπου 1300 δολλάρια.. σκορπά τον χρόνο ένας μέσος Αυστραλός, ενώ το 80% του τζίρου γίνεται από τους κουλοχέρηδες! Σοκ...

Ποιες χώρες τζογάρουν περισσότερο;