MENU

Τότεναμ – Γουέστ Χαμ

Ημ/νία: 22/11 18:00

Γήπεδο: White Hart Lane (36.284)

Απόσταση: 19 χλμ.

Διαιτητής: Τέιλορ

Τηλ. Μετάδοση: OTEsport 1 HD

Καιρός: 6oC Αίθριος

Δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία της Τότεναμ με την Αρσεναλ. Οι «σπερς» είχαν καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν στο 32', όμως στο δεύτερο μέρος δέχτηκαν πίεση και ισοφαρίστηκαν στο 77'. Ετσι, η Τότεναμ παρέμεινε για ενδέκατη αγωνιστική αήττητη (πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες), ενώ συμπλήρωσε τρία συνεχόμενα Goal - Goal. Την προσεχή Πέμπτη αγωνίζεται εκτός έδρας με την Καραμπάγκ, για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο προπονητής Μαουρίσιο Ποκετίνο υπολογίζει πλέον κανονικά τον μεσοεπιθετικό Τάουνσεντ, τον οποίο είχε θέσει σε... καραντίνα, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, τις προηγούμενες εβδομάδες.

Αγωνιστικά Νέα: Η επιστροφή του Σον μετά από δύο μήνες απουσίας δυναμώνει τη γραμμή κρούσης και ουσιαστικά καλύπτει το κενό του τιμωρημένου Λαμέλα. Οι μέσοι Μπενταλέμπ, Πρίτσαρντ, Τσαντλί εξακολουθούν να μην υπολογίζονται, εξαιτίας τραυματισμών. Ξεπέρασε κάποιες ενοχλήσεις ο μεσοεπιθετικός Ντεμπελέ. Αμφίβολος δίνεται ο μεσοεπιθετικός Ν' Τζίε, όμως οι πιθανότητες είναι υπέρ του.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Γιορίς - Γουόκερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόγκεν, Ρόουζ - Αλι, Ντίερ - Ερικσεν, Ντεμπελέ, Σον - Κέιν Διαβάστε την συνέχεια της ανάλυσης και την εκτίμηση του Saladin.. Προγνωστικά στοιχήματος και για τα 2 σημερινά παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ..

Θα συνεχιστεί το αήττητο της Τότεναμ;