MENU

Σε φόρμα οι tipster μας και προχωράμε ακάθεκτοι. Μπαίνουμε σε στοιχηματική πανδαισία, μιας και περιμένουμε με αγωνία το κουπόνι του Σαββατοκύριακου. "Ορεκτικό" Παρασκευής απόψε και θα παίξουμε με γκολ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Βαλένθια – Γρανάδα

Ημ/νία: 25/9 21:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 724

Γήπεδο: Mestalla (55.000)

Απόσταση: 500 χλμ.

Διαιτητής: Κλος Γκόμεθ

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sports 2

Καιρός: 23oC Αίθριος

Υπέστη την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα από την Εσπανιόλ την Τρίτη (1-0 εκτός), η οποία συνοδεύτηκε τις ίδιες παθογένειες που την ταλαιπωρούν από την αρχή της σεζόν: ανικανότητα στο τελείωμα των φάσεων και έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα. Η κρίση βαθαίνει στο στρατόπεδό της και είναι η χειρότερη επί εποχής Λιμ. Συγχρόνως αυξάνεται η αμφισβήτηση για τον προπονητή Νούνο Σάντο, ο οποίος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. «Οι ποδοσφαιριστές μου είναι μαζί μου μέχρι… θανάτου», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η νίκη εναντίον της Γρανάδα. Να σημειωθεί πως δεν έχει ηττηθεί στα 14 προηγούμενα εντός έδρας στο πρωτάθλημα (10-4-0). Ακολουθεί το εκτός έδρας με τη Λυών την Τρίτη για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ άουτ ο βασικός αριστερός μπακ Γκαγιά. Σταθερά στα «πιτς» οι Ντιέγκο Άλβες (πρώτος τερματοφύλακας), Ράιαν (δεύτερος γκολκίπερ), Αντρέ Γκόμες (ποιοτικός χαφ). Συνεχίζεται το ροτέισον από τον Νούνο Σάντο, που επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τους Μπαραγάν (ενδεκαδάτος μπακ), Αμπντενούρ (αξιόπιστος στόπερ), Σάντι Μίνα (ταλαντούχος εξτρέμ). Επανέρχονται οι Μουστάφι (βασικότατος στόπερ), Βέθο (ταλαντούχος στόπερ), Ορμπάν (εφεδρικός μπακ), Ντε Πάουλ (χρήσιμος χαφ), αλλάζει το σύστημα σε 4-4-2.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Ντομενέκ - Κανσέλο, Βέθο, Μουστάφι, Ορμπάν – Φεγκουλί, Παρέχο, Έντσο Πέρες, Μπακαλί – Αλκάθερ, Νεγρέδο

Διαβάστε τη συνέχεια της ανάλυσης και τι μας προτείνει ο Petric για τον αγώνα.

Θα παίξουμε σε γκολ, να ξαναπληρωθούμε