MENU

Εκεί όπου η ενισχυμένη Βιγιαρεάλ και η… πιεσμένη Αθλέτικ Μπιλμπάο έχουν τα φόντα για να πάρουν νίκες και να βρεθούν στα ημιτελικά.

Στην αναμέτρηση της Χετάφε με τη Βιγιαρεάλ, το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει πλεονέκτημα μετά τη νίκη με 1-0 την περασμένη εβδομάδα. Όμως, η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι παραμένει ανώτερη των Μαδριλένων και μπορεί να πετύχει δεύτερη νίκη.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να βελτιώθηκαν κάπως εντός έδρας από τον ερχομό του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, όμως, η άμυνά τους παραμένει ευάλωτη, οι λύσεις που έχουν είναι λίγες, λόγω τραυματισμών και απουσιών.

Την ίδια στιγμή, η Βιγιαρεάλ συνεχίζει το φανταστικό σερί της (17 ματς όλων των διοργανώσεων δίχως ήττα), διαθέτει επιθετική συνέπεια στις εξόδους της, έχει τον… αέρα της Χετάφε (τρεις σερί νίκες στα μεταξύ τους ματς), αλλά κι ένα επιπλέον όπλο, τον Τζόελ Κάμπελ, που ο Μαρθελίνο θα χρησιμοποιήσει σίγουρα (ίσως και βασικό).

Το παιχνίδι της Αθλέτικ Μπιλμπάο με τη Μάλαγα είναι ουσιαστικά ένα… ριπλέι του 1-1 της Κυριακής στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, με την πρόκριση να είναι ορθάνοιχτη μετά το 0-0 του «Ροσαλέδα».

Οι «μποκερόνες» έχουν ένα ψυχολογικό προβάδισμα, αφού δεν έχουν χάσει φέτος από τους Βάσκους σε τρία παιχνίδια και ο Χάβι Γκράθια δεν έχει την ίδια πίεση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ωστόσο το Κύπελλο είναι παραδοσιακά το… αποκούμπι των «λιονταριών» και ακόμα και φέτος εκεί δείχνουν το καλό τους πρόσωπο. Γι’ αυτό κι έχουν τον πρώτο λόγο για νικήσουν να προκριθούν.

Σύμμαχός τους η εκπληκτική παράδοση που τα θέλει να μην έχουν χάσει ποτέ στο Κόπα Ντελ Ρέι από τη Μάλαγα (σε πέντε παιχνίδια), ενώ συνολικά στο Μπιλμπάο έχουν να ηττηθούν σχεδόν 10 χρόνια, από τον Σεπτέμβρη του 2005.

128. ΧΕΤΑΦΕ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2 1,85

129. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΑΛΑΓΑ 1 1,90

Tipster 12X

Σε ρυθμούς Κόπα Ντελ Ρέι