MENU

H Benfica και η Betano, το διεθνές Brand με το οποίο δραστηριοποιείται στο εξωτερικό η Kaizen Gaming, η μεγαλύτερη GameTech εταιρία στην Ελλάδα και γνωστή για το brand Stoiximan, παρουσίασαν με κάθε επισημότητα στις 30 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Estádio da Luz τη νέα τους συνεργασία που υπεγράφη τον Αύγουστο. Η Kaizen Gaming δραστηριοποιείται με το Brand Betano στην Πορτογαλία από το 2019 και αποτελεί τον πρώτο χορηγό που εμφανίζεται στο μανίκι της φανέλα των Αετών της Λισαβόνας. Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει επίσης ενεργή συμμετοχή και συνδιαμόρφωση στα διάφορα κανάλια της Benfica, κυρίως σε ψηφιακό αλλά και κοινωνικό επίπεδο, μέσω του Benfica Foundation.

Ο Rui Costa, Πρόεδρος της Benfica, εξήγησε τη σημασία της νεοσύστατης συνεργασίας: «Η Betano θα αποτελέσει τον πρώτο χορηγό που θα έχουμε στο μανίκι της Manto Sagrado (επίσημη εμφάνιση της ομάδας), γεγονός που εξηγεί από μόνο του τι αντιπροσωπεύει αυτός ο χορηγός για εμάς. Η Betano είναι ένα brand που ξεχωρίζει για την καινοτομία του, ιδιαίτερα στον ψηφιακό τομέα, γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα σεβαστή στον κλάδο. Η συνεργασία μας θα έχει αρχικά τριετή διάρκεια, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι θα παραταθεί με την πάροδο του χρόνου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Betano θα συνεργαστεί με το Ίδρυμα μας Benfica Foundation, το οποίο αποτελεί θεμελιώδη πυλώνα στήριξης της ομάδας μας προς την κοινότητα και προς τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Είμαστε πάντα αφοσιωμένοι στους χορηγούς μας και είμαι βέβαιος ότι θα είναι μία μακροπρόθεσμη και ωφέλιμη συνεργασία και για τα δύο μέρη», δήλωσε ο Rui Costa. «Η Betano είναι μια σημαντική επωνυμία. Οι επωνυμίες που διατηρούμε στην εμφάνιση μας είναι πολύ σημαντικές. Πάντα δημιουργούμε μόνιμους δεσμούς μεταξύ συλλόγου και της εκάστοτε επωνυμίας, και, μέσω της καινοτομίας που προσφέρει στην αγορά η Betano θεωρήσαμε απαραίτητο να την έχουμε στο πλευρό των συνεργατών μας», δήλωσε ο Πρόεδρος της Benfica.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Kaizen Gaming, «ήταν ενθουσιασμένος και συνάμα υπερήφανος" για την επικύρωση της τριετούς συνεργασίας. «Είναι μια πολύ θετική εξέλιξη για εμάς, μια εξέλιξη που μας ενθουσιάζει και μας κάνει περήφανους. Είναι χαρά μας που έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε νέους φίλους, όπως τον Rui Costa και τον Domingos Soares de Oliveira. Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που αποτελούμε πλέον κομμάτι ενός θρυλικού συλλόγου, ενός από τους πιο αξιοσέβαστους και ιστορικούς συλλόγους στην Ευρώπη. Αυτή η συνεργασία καταδεικνύει τη δέσμευση μας στον πορτογαλικό αθλητισμό και το πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Αλλά το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές, αλλά και εκτός αυτών. Γι 'αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Foundation Benfica και μέσω του προγράμματος “Herois Betano” θα συμμετέχουμε σε δράσεις και κοινωνικές δραστηριότητες. Είμαστε υπέρ των μακρών συνεργασίων και η παρούσα ελπίζουμε ότι αποτελεί μόνο την αρχή. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία και πολλούς τίτλους», κατέληξε.

Η Kaizen Gaming, αποτελεί μιά από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη και τη στιγμή δραστηριοποιείται σε 7 χώρες, σε Ελλάδα και Κύπρο με το brand Stoiximan και Ρουμανία, Πορτογαλία, Βραζιλία, Γερμανία και Χιλή με το brand Betano. Μέρος της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η στήριξη του αθλητισμού και των αθλητών σε κάθε χώρα που δραστηριοποιείται με την Πορτογαλία να αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η Benfica είναι ο πέμπτος σύλλογος, τον οποίο χορηγεί η Betano στην Πορτογαλία, ενώ διατηρεί ήδη παρουσία στις εμφανίσεις των Sporting, SC Braga, Maritimo και Os Belenenses. Η Kaizen Gaming, μέσω των επωνυμιών της Betano και της Stoiximan, αποτελεί χορηγό της Fluminense και της Atlético Mineiro στη Βραζιλία, του Ολυμπιακού , του ΠΑΟΚ και της Stoiximan Basket League στην Ελλάδα, της FCSB και της Univ. Craiova στη Ρουμανία καθώς και της Ομόνοιας, του ΑΠΟΕΛ, του Απόλλωνα Λεμεσού και της Pafos FC στην Κύπρο.

Λίγα λόγια για την Kaizen Gaming

Η Kaizen Gaming είναι η μεγαλύτερη εταιρεία GameTech στην Ελλάδα και μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου στην Ευρώπη. Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 7 χώρες: Ελλάδα και Κύπρο με το brand Stoiximan, Γερμανία, Ρουμανία, Πορτογαλία, Χιλή και Βραζιλία με το διεθνές brand Betano. Επενδύοντας στην τεχνολογία και το ανθρώπινο δυναμικό, κατάφερε μέσα σε 4 χρόνια να επταπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό της, απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 1000 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 260 στελεχώνουν το τμήμα Τεχνολογίας. Με έμφαση στην Τεχνολογία και τον Άνθρωπο, την Ασφαλή Ψυχαγωγία και τον Αθλητισμό, υλοποιεί ένα εκτεταμένο πλάνο δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας. Ανάμεσά τους, το πρόγραμμα «Μικροί Ήρωες» που από το 2017 προσφέρει εκπαιδευτικές εμπειρίες σε περισσότερα από 35.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, αναπτύσσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αθλητικών χορηγιών σε όλες τις χώρες δραστηριοποιησης της.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μας επισκεφθείτε το www.kaizengaming.com.

Για τα προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας επισκεφθείτε το www.iroes.gr

Betano & Benfica: Μια ισχυρή και καινοτόμος συνεργασία
EVENTS