Σε φιλικό πριν από επτά μήνες η Σίριους επικράτησε 5-4 εκτός έδρας της Νόρκεπινγκ και συμπλήρωσε οκτώ ματς αήττητη με αυτήν (6 νίκες).
Η Σίριους προηγήθηκε στο 5’ της εκ των πρωτοπόρων Χάμαρμπι και ισοφάρισε στο 68’ σε 2-2, όμως με γκολ τρία λεπτά αργότερα έφυγε χωρίς βαθμούς από την Στοκχόλμη (3-2). Ήταν το έκτο διαδοχικό ματς που σκοράρει. Ο σύλλογος από την Ουψάλα καθοδηγείται για πρώτη χρονιά από τον 41χρονο Αμερικανό Αντρέας Ένγκελμαρκ, τέως προπονητή της Μπρομαποϊκάρνα. Με νέο κόουτς πορεύεται και η Νόρκεπινγκ την τρέχουσα σεζόν, τον μόλις 30 ετών Μάρτιν Φαλκ. Η πορεία της είναι μέτρια μέχρι στιγμής, με 3-1-5. Την Πέμπτη έχασε 2-1 εντός έδρας από την Ντέγκερφορς, ισοφαρίζοντας στο 85’ με πέναλτι και δεχόμενη το γκολ στο 88’. Η εστία της παραβιάστηκε στις 8 από τις 9 αγωνιστικές, αλλά και στις 28/30 πιο πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις της στην Allsvenskan. Εμφανίζει πάντως μία από τις πιο παραγωγικές επιθέσεις στο τρέχον πρωτάθλημα, με 17 τέρματα σε 9 ματς. Δύσκολα θα αγωνιστεί ο επιθετικός Νίμαν (6 γκολ). Η νίκη της γηπεδούχου σε συνδυασμό με το γκολ/γκολ προσφέρουν μια καλή απόδοση.
Οι 7 τελευταίες συναντήσεις της Μπράιτον με τη Λίβερπουλ έληξαν με G/G και Over. Στο 5-5-2 η συγκομιδή των «κόκκινων» στην αντίπαλη έδρα την οκταετία που η γηπεδούχος βρίσκεται στην Πρέμιερ. Από το εκτός έδρας 2-0 επί της Γουλβς έρχεται η Μπράιτον, σε μία ακόμη σπουδαία σεζόν που πραγματοποίησε στην Πρέμιερ. Έχοντας τερματίσει 9η, 6η και 11η την τελευταία τριετία, θα πλασαριστεί και φέτος σε μία καλή θέση, πιθανότατα στο πρώτο μισό της κατάταξης. Είναι δυνατή εντός έδρας, με 7-8-3. Απουσιάζει ο μέσος Μαρτς, επιστρέφει ο επιθετικός Πέδρο (10 γκολ), ίσως και ο χαφ Μιτόμα (9 γκολ). Η Λίβερπουλ έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο, οπότε το 3-1 από την Τσέλσι και το 2-2 με την Άρσεναλ δεν την προβληματίζουν. Βρήκε δίχτυα για 32ο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος. Θα κλείσει τις υποχρεώσεις της την επόμενη αγωνιστική στο «Άνφιλντ» απέναντι στην Κυπελλούχο Κρίσταλ Πάλας. Δεν είναι βέβαιο αν θα αγωνιστεί ο αμυντικός Αλέξαντερ-Άρνολντ (3 γκολ) που ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Το διπλό της ομάδας του Σλοτ σε συνδυασμό με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες εκτοξεύει τις αποδόσεις.
542. ΣΙΡΙΟΥΣ - ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ 1&G 3,10
552. ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2&G 3,85