MENU

Ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ, που μετρά ήδη 17 αγώνες μέσα στο 2025 και 8 στη θερινή σεζόν, θα αντιμετωπίσει ξανά κορυφαίους αντιπάλους, με κυριότερο όλων τον παγκόσμιο ρέκορντμαν Μόντο Ντουπλάντις.

Ο Σουηδός άλτης επιστρέφει στους αγώνες μετά το απίστευτο παγκόσμιο ρεκόρ των 6.28μ. στο Diamond League της Στοκχόλμης, και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η επόμενη «πτήση» του.

Στην ίδια λίστα συμμετοχών βρίσκονται επίσης ο Αυστραλός Κέρτις Μάρσαλ, που πρόσφατα «πέταξε» στα 5.90μ, αλλά και ο Σόντρε Γκούτορμσεν από τη Νορβηγία, πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό στίβο το 2023.

Η έναρξη του αγώνα έχει προγραμματιστεί για τις 17:30.

Για τον Καραλή, το Golden Spike αποτελεί την πέμπτη στάση μιας εξαντλητικής αγωνιστικής περιόδου με επτά διεθνείς συμμετοχές μέσα σε διάστημα μόλις 36 ημερών. Επόμενος σταθμός του, μετά την Οστράβα, είναι η Μαδρίτη, όπου θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων (26/6).

Τελική πρόβα για τον Καραλή στο Golden Spike της Οστράβας πριν τη Μαδρίτη