MENU

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Αλεξάντερ Τσίριτς (προπονητής Ολυμπιακού γυναίκες): 

«Είμαστε καθόλα έτοιμοι να ανταποκριθούμε και σε αυτή τη διοργάνωση. Μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας θέλουμε και αυτό το τρόπαιο, αλλά και το πρωτάθλημα. Ο ημιτελικός με τον Εθνικό είναι ένα παιχνίδι δύσκολο και όλα μπορούν να συμβούν. Θα κάνουμε το καλύτερο για να βρεθούμε στον τελικό. Το μυστικό για το ότι συνεχίζονται οι επιτυχημένες εμφανίσεις της ομάδας και μετά την αλλαγή προπονητή, είναι επειδή έχουμε ίδια φιλοσοφία με τον Χάρη Παυλίδη. Εύχομαι να γίνουν όμορφοι αγώνες και καλή επιτυχία σε όλους».

Μαργαρίτα Πλευρίτου (αρχηγός Ολυμπιακού γυναίκες): 

«Ελπίζω να γίνουν καλά παιχνίδια και να ευχαριστηθεί ο κόσμος, που θεωρώ ότι θα διψάει εδώ στη Λάρισα να δει αγώνες τέτοιου επιπέδου. Είμαστε πανέτοιμες».

Κική Στρατιδάκη (αρχηγός ΑΕΚ γυναίκες): 

«Ελπίζω ότι θα γίνει μια σπουδαία διοργάνωση με ωραία παιχνίδια. Ευχαριστούμε τη Λάρισα που μας φιλοξενεί. Είναι καλό για το άθλημά μας να γίνονται αυτές οι διοργανώσεις στην περιφέρεια».

Κική Λιώση (προπονήτρια ΑΕΚ γυναίκες): 

«Για μας είναι, ήδη, μεγάλη επιτυχία ότι βυσκόμαστε σε αυτό το Final-4. Αγωνιζόμαστε στον ημιτελικό κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τα παρατάμε, θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε για πρόκριση στον τελικό».

Αντιγόνη Ρουμπέση (προπονήτρια Εθνικού Nobel Hellas γυναίκες): 

«Μετά την κατάκτηση του LEN Trophy δίνουμε μεγάλη βαρύτητα και σε αυτή τη διοργάνωση. Θα επιδιώξουμε να βρεθούμε στον τελικό και να τα δώσουμε όλα για το Κύπελλο, είναι στόχος. Καλή επιτυχία σε όλους».

Φοίβη Χατζηκυριακάκη (αρχηγός Εθνικού NObel Hellas γυναίκες): 

«Ευχαριστούμε τη Λάρισα για την ωραία φιλοξενία. Μπράβο στην ΚΟΕ, είναι έξυπνη η ιδέα της να κάνει μαζί τα μαζί φάιναλ φορ κυπέλλων Ανδρών και Γυναικών».

Τίνα Κοντογιάννη (αρχηγός ANO Γλυφάδας I-Repair γυναίκες): 

«Συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό και Εθνικό που πήραν τα Κύπελλα Ευρώπης. Το ελληνικό πόλο προοδεύει συνεχώς. Για το F-4 του Κυπέλλου ας το πάρει ο καλύτερος, που εύχομαι να είμαστε εμείς. Ευχαριστώ για τη στήριξη τον χορηγό μας I-Repair».

Θοδωρής Ανδρεάκος (προπονητής ΑΝΟ Γλυφάδας I-Repair γυναίκες): 

«Θέλουμε πολύ να πάμε τελικό και να διεκδικήσει η Γλυφάδα τίτλο, όπως παλιά. Δικαιούμαστε να ονειρευόμαστε. Αυτή η διοργάνωση γίνεται σε μια καλή συγκυρία μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης από τον Ολυμπιακό και του LEN TROPHY από τον Εθνικό».

Κώστας Κόκκινάκης (αρχηγός Υδραϊκού άνδρες): 

«Ευχαριστούμε τη Λάρισα για τη φιλοξενία. Ελπίζω να το πάρει ο καλύτερος το τρόπαιο και να έρθει να δει ο κόσμος μεγάλους σε αξία αθλητές και αθλήτριες».

Μάκης Βολτυράκης (προπονητής Υδραϊκού άνδρες): 

«Συγχαρητήρια σε όσους πήραν ευρωπαϊκά τρόπαια. Ελπίζω ότι θα γίνουν καλοί αγώνες και θα τους απολαύσουν οι φίλοι του αθλήματος που θα γεμίσουν το κολυμβητήριο. Μπράβο στη Λάρισα που πήρε τη διοργάνωση, είναι σημαντικό για το άθλημά μας να γίνονται μεγάλοι αγώνες στην περιφέρεια».

Δημήτρης Μάζης (προπονητής ΑΕΚ άνδρες): 

«Ευχαριστούμε τους τοπικούς φορείς για τη φιλοξενία, συγχαρητήρια στους τροπαιούχους Ευρώπης. Η ΑΕΚ μετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας. Παίζουμε με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό, γνωρίζουμε την αξία του, αλλά θα προσπαθήσουε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάμε για το καλύτερο δυνατό».

Νίκος Στελλάτος (αρχηγός ΑΕΚ άνδρες): 

«Είναι μια τεράστια διοργάνωση στην οποία μετέχουν μεγάλοι αθλητές. Στόχος μας μετά από αυτήν να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στην πισίνα. Η διοργάνωση μεγάλων αγώνων στην περιφέρεια συντελεί στην διάδοση και εξάπλωση του αθλήματός μας».

Χρβόγε Κόλιανιν (προπονητής ΝΟ Βουλιαγμένης άνδρες): 

«Συγχαρητήρια σε όλους και σε αυτούς που πήραν ευρωπαϊκούς τίτλους, αλλά και στους διοργανωτές των F-4. Στόχος μας είναι να κάνουμε καλό παιχνίδι στον ημιτελικό και να μπούμε τελικό ώστε να διεκδικήσουμε άλλο ένα Κύπελλο».

Μανώλης Μυλωνάκης (αρχηγός ΝΟ Βουλιαγμένης άνδρες): 

«Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φορείς που συμβάλλουν στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης. Εύχομαι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να προσφέρουμε όμορφο θέαμα. Θέλουμε να πάμε τελικό και να πάρουμε τρόπαιο».

Κώστας Μουρίκης (αρχηγός Ολυμπιακού άνδρες): 

«Είναι μια μεγάλη γιορτή του αθλήματος. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας που συμβάλλει ώστε να γίνει η διοργάνωση στη Λάρισα. Παρότι είμαστε το φαβορί δεν πρέπει να εφησυχάζουμε διότι το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Μετά κορονοϊό είναι η πρώτη φορά που θα είναι γεμάτο το κολυμβητήριο σε F-4 Κυπέλλου κι αυτό είναι υπέροχο».

Θοδωρής Βλάχος (προπονητής Ολυμπιακού άνδρες): 

«Είμαι Θεσσαλός, από τον Βόλο, αλλά έχω δεσμούς και με τη Λάρισα και γνωρίζω καλά και το έργο του κ. Αγοραστού, γενικότερα, όχι μόνον σον αθλητισμό. Έχει συμβάλει και τα προηγούμενα χρόνια στις διοργανώσεις μας και συνεχίζει. Είναι η πρώτη φορά που γίνονται σε πόλη της περιφέρειας δύο μαζεμένα φάιναλ φορ, δύσκολο εγχείρημα, αλλά θα τα καταφέρουν οι διοργανωτές. Θα σεβαστούμε τη φιλοξενία και θα προσφέρουμε ωραίο θέαμα. Είναι στόχος το κύπελλο, αλλά για να τα καταφέρουμε πρέπει να είμαστε σοβαροί και να ιδρώσουμε».

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών ενόψει του Final 4 στη Λάρισα
EVENTS