MENU

Ως «Τσέλσι» μπορούσε να γράψει και χειρότερα. Ως οπαδός-τραμπούκος απ’ αυτούς που… ανθίζουν στο «Καραϊσκάκης» και λίγα είπε. Ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Κώστας Καραπαπάς έκανε πάλι το γνωστό, αυτό που πρεσβεύει η μάστιγα του «Ολυμπιακισμού»: Μερικές ατάκες για άλλους για να δείξει πως… υπάρχουν φαντάσματα που κυνηγούν το μεγάλο σύλλογο, αλλά για την ουσία ούτε λέξη. Έκανε «την κότα» που θα έλεγε απλά ο λαός μας. 

Αναφερόμαστε στις αναρτήσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός που θίχτηκε απ’ όσους… τολμούν να μιλούν για σκανδαλώδη εύνοια του σωματείου. Λόγω παραχώρησης έκτασης δίπλα στο ΣΕΦ, προκειμένου να γίνουν πισίνες-δεξαμενές. Μια έκταση που καλό θα ήταν για τη… διαφάνεια ρε παιδί μου, να πει κάποιος πόσο αποτιμάται. Δηλαδή τι δώρο έκανε η κυβέρνηση στο λατρεμένο σωματείο της. 10.000 ευρώ; 100.000 ευρώ; 1.000.000; Κάτι μας λέει πως εκεί δίπλα στη θάλασσα στο ΣΕΦ, δεν είναι και τιμές-πείνας τα οικόπεδα. 

Ο Κώστας Καραπαπάς λοιπόν, έκανε αναφορές με στοχευμένα ψέματα. Ξεχνώντας λεπτομέρειες που δεν κάνουν απλά τη διαφορά, αλλά αποκαλύπτουν την αλήθεια που μπήκε κάτω απ’ το χαλάκι. Οικόπεδα Δεδέογλου για τον ΠΑΟΚ που δεν μπορεί να χτίσει στη δική του έκταση, χρήματα περιφέρειας στην ΑΕΚ λες και τα έδωσε η κυβέρνηση κι όχι Ευρωπαϊκά κονδύλια για συγκεκριμένες χρήσεις, τον Βοτανικό του Παναθηναϊκού ο οποίος θα πληρώνει ενοίκιο αν φτιάξει ποτέ γήπεδο, παρότι θα δώσει τη Λεωφόρο. Αυτή που αμφισβητεί ο Καραπαπάς, γιατί αμφισβητεί νόμους του κράτους με τους οποίους πέρασε στην κυριότητα του Παναθηναϊκού. Αλλά ξεχάσαμε, κράτος είναι ο Ολυμπιακός οπότε ναι, δε θα έπρεπε να έχει κανένα άλλο σωματείο το παραμικρό. 

Εκεί που πραγματικά υπήρξαν δονήσεις απ’ το γέλιο που προκάλεσε σε όσους διάβασαν τις αναρτήσεις πανικού, ήταν η αναφορά πως «κανένας κερατάς δεν έδωσε τίποτα για την ομάδα που υποστηρίζει η μισή Ελλάδα». Έκανε την έρευνά του, τις δημοσκοπήσεις του και ξέρει. Όπως πάντα, αξιόπιστα. Αφού ηρεμήσεις απ’ το γέλιο και τις κράμπες που σου έχει προκαλέσει στην κοιλία, προσπαθείς να θυμηθείς όσο το δυνατόν λιγότερες περιπτώσεις, αλλά διαρκώς κάτι σου έρχεται εξτραδάκι στο μυαλό. 

Από τους… κερατάδες της χούντας με τα δάνεια για την κατασκευή γηπέδου στην περιοχή του Ρέντη-εκεί που δοξάζεται ο αθλητισμός με ντου σε αγώνες Youth League-τα οποία χαρίστηκαν μετά από χρόνια απ’ την Μελίνα Μερκούρη. Από την ΕΟΕ που σε μια νύχτα είδε το «Καραϊσκάκης» να μπαίνει στα Ολυμπιακά έργα και δέχτηκε φυσικά να μην έχει στίβο. Με απλά λόγια να έχει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, γήπεδο που δεν έχει την παραμικρή χρησιμότητα στην ίδια. Συν τα 15 χρόνια που δεν έπαιρνε ούτε ευρώ απ’ τη χρήση του, λειτουργώντας με διαφορετικό τρόπο τη λέξη «Ολυμπιακή» που υπάρχει στον τίτλο της. Αυτό το διάστημα βλέπετε, θα είχε ο ΟΣΦΠ να αποπληρώνει δάνειχαχαχαχα. Το πιο σύντομο αστείο η αποπληρωμή των δανείων. 

Δε θα πάμε σε θέματα που δεν αφορούν αθλητικές εγκαταστάσεις, διότι εκεί οι κερατάδες θα πολλαπλασιαστούν επικίνδυνα. Αυτοί που χάρισαν από τίτλους μέχρι κάθε λογής εύνοια στο σωματείο του Πειραιά. 

Υπάρχει και το ΣΕΦ που φυσικά δεν πρέπει να ξεχνά κανείς. Όταν τόλμησε το κράτος να ζητήσει τα χρήματα που οφείλει ο Ολυμπιακός, έγινε… πόλεμος. Με αιτιολογία πως δεν ήταν καλές οι παρεχόμενες υπηρεσίες (;) ουσιαστικά λεφτά δε δόθηκαν. Μετά ανέλαβε το πρώην στέλεχος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (Χριστίνα Τσιλιγκίρη), είπε ένα «θα ρυθμιστεί το ζήτημα» και… τέλος. Η ΚΑΕ στην κεντρική σάλα, ο Ερασιτέχνης στο βοηθητικό (δεν έχει βάλει ούτε χρονόμετρα καλά-καλά), με κόστος περίπου όσο κόστισε η έκταση δίπλα στο «Ειρήνης και Φιλίας» που χαρίστηκε για τις πισίνες. 

Η ρητορική του κάθε Καραπαπά στον Ολυμπιακό, είναι πως «η ομάδα παίρνει Ευρωπαϊκά». Ε και; Πρέπει να στέκεται όλη η χώρα σούζα επειδή το πόλο του Ολυμπιακού παίρνει τίτλους (μπράβο του κιόλας); Άρα στο μπάσκετ του Παναθηναϊκού που έχει 6 Ευρωπαϊκά τι πρέπει να δώσουν που είναι και πιο δημοφιλές το άθλημα; Το Σύνταγμα για να κάνει κλειστό; Επειδή και στην παραχώρηση του ΟΑΚΑ αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΣΦΠ. Εκεί τα Ευρωπαϊκά τα ξέχασε λογικά… 

Όσες αναφορές κι αν γίνουν σε παρελθόν, σε σκάνδαλα στα οποία είναι βουτηγμένος ο Ολυμπιακός (Κοσκωτάς σας λέει κάτι;) η ουσία είναι μία: Παραχωρήθηκε κάτω απ’ τη μύτη του Ελληνικού λαού, έκταση-φιλέτο δίπλα στο ΣΕΦ. Παραθαλάσσια. Η αξία της καλό θα ήταν να αποτιμηθεί λοιπόν. Να ξέρουν οι πάντες τι ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ στον Ολυμπιακό επειδή παίρνει Ευρωπαϊκά στο πόλο. 

Εν συνεχεία, αφού τόσο… στεναχωρημένοι είναι εκεί στον Πειραιά απ’ όσα έχουν πάρει μέχρι τώρα και όσα ξοδεύουν στο «Καραϊσκάκης» και το ΣΕΦ, γιατί δεν κάνουν κινήσεις να φτιάξουν δικά τους γήπεδα; Όπως ακριβώς ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός. Με τους ίδιους όρους! Καμία απολύτως διαφορά, ούτε ένα ευρώ λιγότερο. Αφού τόσο τους ενοχλούν όσα τους παρέχονται, ας προχωρήσουν στα έργα που θέλουν. 

Διότι δεν ξέρουμε αν ήταν «κερατάς» όποιος εδώ και δεκαετίες χάριζε στον Ολυμπιακό, δε μας ενδιαφέρει κιόλας δεν είμαστε κουτσομπολίστικο πάνελ εδώ. Ξέρουμε όμως πως οι παροχές και οι εύνοιες δε σταματούν ποτέ! Ειδικά σε μέρες που ως σωματείο πήρες οικόπεδα που αποτελούν πρόκληση προς τον Ελληνικό λαό (ακόμη δίνονται αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους) το βουλώνεις στη γωνιά σου! Γιατί όσοι κερατάδες κι αν έδωσαν στον Ολυμπιακό, οι υπόλοιποι που είναι αρκετά παραπάνω απ’ τη μισή Ελλάδα, δε θα έχουν διαρκώς το ρόλο του «κερατάς και δαρμένος»!  

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ - ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πόσο λέτε να κοστίζει μια έκταση-φιλέτο δίπλα στο ΣΕΦ;
EVENTS