MENU

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Α.Σ. Άρης:

Ήταν το 2002 όταν η ομάδα Πόλο Ανδρών του ΑΡΗ αγωνιζόταν για τελευταία φορά στην Α1. Έκτοτε, προσπάθησε πολλές φορές να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Κάτι που συνέβη στις 18/7/2021.

Οι «κιτρινόμαυροι» κατέκτησαν πανάξια την άνοδο στα «σαλόνια» της Υδατοσφαίρισης, παρά τις αντίξοες συνθήκες της εποχής, που προέρχονται κυρίως από τα παρελκόμενα της πανδημίας του Covid-19. Σε ένα πρωτάθλημα (Α2) που διήρκεσε λιγότερο από 1,5 μήνα, ο ΑΡΗΣ έδειξε την ποιότητά του, αλλά και το χαρακτήρα του.

Για να γίνει αυτό, χρειάστηκε μεθοδική και σκληρή δουλειά, από όλους. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θέλει να συγχαρεί τους συντελεστές της ανόδου:

*Τον προπονητή, Μανώλη Γούναρη, το συνεργάτη του Κώστα Παυλίδη και το σταφ της ομάδας.

*Τον Γενικό Αρχηγό του τμήματος Υδατοσφαίρισης, Παναγιώτη Χατζίδη.

*Τους Εφόρους της ανδρικής ομάδας, Κωνσταντίνο Μέμμο και Πασχάλη Καραγιάννη.

*Τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Οικονομικών Υδατοσφαίρισης και Υπεύθυνο Ακαδημιών του τμήματος, Στράτο Βλασακίδη.

* Και φυσικά όλους τους αθλητές που οδήγησαν τον ΑΡΗ στην άνοδο: Τσακίρη, Θεοχάρη, Παπαμανωλιουδάκη, Ζαρκαντζά, Αλιαπούλιο, Ε. Παυλίδη, Μουρατίδη, Κουνέλα, Χ. Παυλίδη, Σολογάνη, Σιώπκα, Σαλαμάνη, Τάτση.

Φυσικά η προσπάθεια δε σταματά εδώ. Η επιστροφή στα «σαλόνια» ήταν μόνο η αρχή. Ο Α.Σ. και το τμήμα Υδατοσφαίρισης θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε ο ΑΡΗΣ να είναι αντάξιος του ονόματός του και των τεσσάρων πρωταθλημάτων του. Μετά από την απαραίτητη ξεκούραση, θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Η επιτυχία της ομάδας Πόλο ήταν μόνο η αρχή για τον ΑΡΗ. Στόχος του Α.Σ. ήταν, είναι και θα είναι αρχικά η επιστροφή των ομαδικών τμημάτων του συλλόγου στις μεγάλες κατηγορίες των αθλημάτων τους και στη συνέχεια η καθιέρωσή τους στα υψηλά στρώματα. Αυτό είναι ένα «πρέπει» της διοίκησης του Ερασιτέχνη από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου, το 2019, έστω κι αν ο Covid-19 έβαλε προσωρινό «Stop», αφού τα περισσότερα πρωταθλήματα είτε διακόπηκαν, είτε δε διεξήχθησαν καν.

Ελπίζουμε και είμαστε αισιόδοξοι ότι η συνέχεια θα δοθεί με την ομάδα Πόλο Γυναικών, η οποία στις 6/8 ξεκινά τη δική της προσπάθεια για την επιστροφή στην Α1, με τη συμμετοχή της στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Σειρά θα πάρει η νέα αγωνιστική σεζόν, με την ελπίδα να διεξαχθεί κανονικά, χωρίς άλλα εμπόδια από την πανδημία.

*Η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών «χτίζεται» με μοναδικό στόχο την επιστροφή στη Volley League.

*Η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών φιλοδοξεί να επιστρέψει στην Α1 και ήδη γίνονται οι σχετικές κινήσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

*Οι ομάδες Ποδοσφαίρου Γυναικών, Βόλεϊ Γυναικών και Μπάσκετ με Αμαξίδιο βρίσκονται ήδη σε υψηλό επίπεδο στις «μεγάλες» κατηγορίες και στόχος είναι μία ακόμα καλύτερη πορεία.

*Η ομάδα Χάντμπολ Ανδρών ξεκινά την αναρρίχησή της αρχικά για την άνοδο στην Α2 και στη συνέχεια για τη μεγάλη κατηγορία.

*Στα ατομικά αθλήματα, οι διακρίσεις σε πανελλήνιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο έρχονται σωρηδόν και η συνέχεια αναμένεται ακόμα καλύτερη.

*Οι Ακαδημίες του συλλόγου μας εμπλουτίζονται συνεχώς με έμψυχο δυναμικό, πάντα με γνώμονα τα σωστά πρώτα βήματα στον αθλητισμό και τη στελέχωση των ανδρικών και γυναικείων τμημάτων.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ κάνει το παν και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να κάνει το παν για τη συνεχή πρόοδο των τμημάτων του. Η ραγδαία αύξηση των μελών του Ερασιτέχνη δείχνει τη δυναμική του συλλόγου και απώτερος στόχος είναι να ξαναγίνει ο ΑΡΗΣ ένας από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα και σε αγωνιστικό επίπεδο.

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ - ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Α.Σ. Άρης: «Θα συνεχίσουμε να κάνουμε το παν για την πρόοδο των τμημάτων μας»
EVENTS