Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός συνεχάρη τις διεθνείς αθλήτριες για τη σπουδαία νίκη, ενώ χαρακτήρισε μοναδικό το συναίσθημα της πρώτης του επιτυχίας ως ομοσπονδιακός τεχνικός. Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα για νέα νίκη την Τετάρτη κόντρα στην Ισπανία.
Αναλυτικά όσα είπε ο Παυλίδης στις δηλώσεις του στην ΚΟΕ:
«Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να νικήσουμε με αυτό τον τρόπο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια. Είναι ωραίο συναίσθημα η πρώτη μου νίκη ως προπονητής της Εθνικής ομάδας. Αύριο, αντιμετωπίζουμε τη ‘χρυσή’ Ολυμπιονίκη Ισπανία. Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι».
Με τη σειρά της η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που στο ξεκίνημα της νέας τετραετίας μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 σημειώσαμε νίκη. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που ήταν πολύ θερμός και μας συμπαραστάθηκε τόσο πολύ. Είμαστε ενθουσιασμένες που αγωνιζόμαστε στη χώρα μας. Αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τη ‘χρυσή’ Ολυμπιονίκη του 2024, Ισπανία. Παίζουμε στο ‘σπίτι μας και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».