MENU

Στη διεθνή έκθεση, που διεξάγεται ανά δύο χρόνια, η Center Plus, της οικογένειας του Γιάννη Γιώτη, θα είναι η μοναδική ελληνική κατασκευάστρια εταιρεία φίλτρων νερού (δεν υπάρχει αντίστοιχη στην ανατολική μεσόγειο και τα βαλκάνια) και ως εκ τούτου θα επωμιστεί την… τιμητική ευθύνη της εκπροσώπησης τη χώρα μας στη μεγάλη αυτή έκθεση.

Η CENTER PLUS SA, η οποία εδώ και 30 χρόνια δραστηριοποιείται στην Ελληνική Αγορά με διάφορα προϊόντα και ιδιαίτερα στα φίλτρα νερού οικιακής χρήσης, στη συγκεκριμένη έκθεση θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ένα πρωτότυπο φίλτρο νερού.

Ο λόγος για το αντιμικροβιολογικό φίλτρο νερού OLYMPUS του οποίου η έμπνευση, η πατέντα και η κατασκευή ανήκουν στην εταιρεία (CENTER PLUS SA), η δε επιστημονική τεκμηρίωση του προϊόντος ανήκει στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Αρεταίειου Νοσοκομείου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, που μελέτησε τις αντιμικροβιακές του ιδιότητες.

Το πρωτοποριακό φίλτρο νερού OLYMPUS είναι κατασκευασμένο από κράμα αντιμικροβιακού χαλκού και ανοξείδωτο ατσάλι και σε αντίθεση με τα συνηθισμένα φίλτρα νερού που κυκλοφορούν, έχει την ιδιότητα σε λίγες ώρες να μειώνει σε ποσοστό 90% την μικροβιακή χλωρίδα που τυχόν βρεθεί στο πόσιμο νερό και την οποία προηγουμένως το κεραμικό φίλτρο με τους μικροπόρους συγκρατεί στο εσωτερικό μέρος της συσκευής.

Παράλληλα, με βάση την επιστημονική μελέτη, ο αντιμικροβιακός χαλκός δεν επιτρέπει εντός της συσκευής τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων που προκαλούν λοιμώξεις, μιας και επιτυγχάνει συνεχή αυτοαπολύμανση του θαλάμου.

Ως εκ τούτου το φίλτρο της συσκευής καθίσταται απόλυτα ασφαλές για τους χρήστες και μοναδικό στην κατηγορία του, για πεντακάθαρο, υγιεινό και κρυστάλλινο νερό.

Center Plus: Έτοιμη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη μεγάλη διεθνή έκθεση AQUATECH στο Άμστερνταμ